fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Όμορφα & πλούσια μαλλιά, ποιο είναι το μυστικό ?

Η ομορφιά του προσώπου μας αρχίζει από την ομορφιά των μαλλιών. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πλούσια και όμορφα μαλλιά. Αυτό θα το επιτύχουμε με τη σωστή και συστηματική φροντίδα τους. Η ποιότητα και η υγεία της τρίχας επηρεάζεται από τη σωστή διατροφή, η οποία πρέπει να είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Τη λάμψη και τη ζωντάνια της τρίχας, μπορούμε να την τονώσουμε εμείς με την κατάλληλη φροντίδα χρησιμοποιώντας φυσικές μάσκες και άλλα σπιτικά, αγνά καλλυντικά.

Για όμορφα μαλλιά ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, κάνοντας θεραπεία στα μαλλιά μας για μια εβδομάδα με φυτικό σαμπουάν από γάλα καρύδας και με φυσική μάσκα αναδόμησης από ελαιόλαδο!!

Σαμπουάν για λεπτά και ξηρά μαλλιά
Υλικά:
½ φλιτζάνι γάλα καρύδας
2 κουταλάκια του γλυκού aloe vera
½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας
Εκτέλεση: Αναμείξτε τα υλικά όλα μαζί και βάλτε τα σε ένα μπουκάλι, ανακινήστε πάρα πολύ καλά και χρησιμοποιείστε ένα κουταλάκι του γλυκού στα μαλλιά μας με λίγο μασάζ. Ξεπλένετε τα μαλλιά σας καλά με χλιαρό νερό.

Μάσκα αναδόμησης,για αφυδατωμένα μαλλιά
Υλικά:
1κτ.γλ λάδι ελιάς
2 κρόκους αυγού
1κτ.γλ δαφνέλαιο
Ψίχα από μισό αβοκάντο
Εκτέλεση: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αφού η υφή τους γίνει κρεμώδης. Χρησιμοποιούμε τη μάσκα αυτή μισή με μία ώρα πριν το λούσιμο, τυλίγοντας το κεφάλι μας με μια ζεστή πετσέτα.
Ιδιότητες: Το αβοκάντο ενυδατώνει το δέρμα, θρέφοντας και μαλακώνοντας την τρίχα. Το ελαιόλαδο και το δαφνέλαιο ενυδατώνουν, ενώ το αυγό δίνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

 

Για περισσότερες φυσικές συνταγές και συμβουλές ομορφιάς, πατήστε ΕΔΩ !!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL