fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Όλα για την αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Με ρωτάτε συχνά και θέλετε να μάθετε πολλά σχετικά με την αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης συστήνεται κυρίως για τα φρύδια αλλά και για την περιοχή του άνω χείλους. Οι περισσότερες ακούτε από φίλες πως πονάει και φοβάστε να το τολμήσετε. Αυτό εξαρτάται από το πως αντιδρά κάθε οργανισμός ξεχωριστά.
Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε πως το αποτέλεσμα που προσφέρει η αποτρίχωση με κλωστή, έχει μεγάλη διάρκεια αφού η αφαίρεση της τρίχας γίνεται απευθείας από τη ρίζα.
Αποτελεί μια φιλική μέθοδο για την επιδερμίδα (τουλάχιστον σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης).  Στις ευαίσθητες επιδερμίδες βέβαια ενδέχεται να προκληθεί  ελαφρύ πρήξιμο μετά τη διαδικασία.
Ο ειδικός έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει την ίδια στιγμή περισσότερες τρίχες και όχι να τις αφαιρεί μία μία.
Η διαδικασία έχει ως εξής:
• Καθαρίζετε την περιοχή που θα αποτριχώσετε με λοσιόν ή οινόπνευμα.
• Παίρνετε μια κλωστή ραπτικής τόση ώστε να τυλίγεται 3 φορές γύρω από την ανοιχτή παλάμη σας.
• Ενώνετε τις 2 άκρες της κλωστής με έναν κόμπο.
• Κρατάτε την κλωστή ανοιχτή και τεντωμένη με τα δύο σας χέρια.
• Κάνετε 4 κύκλους με το ένα σας χέρι ώστε η κλωστή ανάμεσα από τα χέρια σας να πάρει τη μορφή χιαστή. Ο κόμπος θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε ένα από τα δύο χέρια σας και όχι στη μέση, κοντά στη χιαστή.
• Με το άνοιγμα των δακτύλων σας εναλλάξ μεταφέρετε το χιαστή της κλωστής μία δεξιά και μία αριστερά. Αυτές είναι οι κινήσεις που θα κάνετε όταν τοποθετήσετε την κλωστή στην τρίχα.
• Οι τρίχες παγιδεύονται και στη συνέχεια φεύγουν όταν εσείς ανοίγετε τα δάχτυλά σας.

Θα σας συνιστούσα να δείτε τη διακασία από έναν ειδικό και έπειτα να την εφαρμόσετε μόνες σας. Μην ξεχνάτε πως η μέθοδος αυτή βοηθά στη βελτίωση του σχήματος του φρυδιού και καμιά μας δεν θα ήθελε τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL