fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Χειμώνας 2016-2017: Τάσεις για το μακιγιάζ

Μπορεί να σας φαίνεται μακριά μιας και είναι ακόμα καλοκαίρι κι όμως δεν είναι.
Οι νέες τάσεις μακιγιάζ για το χειμώνα που μας έρχεται θα σας ξετρελάνουν.
– Smokey Eyes
Κάτι διαχρονικό. Όχι μόνο είναι αρκετά εύκολο να το επιτύχουμε αλλά είναι και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο από ένα απλό μάτι το μεσημέρι μέχρι το πιο dramatic εφέ το βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι θα επανέρχεται συνεχώς στην μόδα, καθώς πολλές γυναίκες βρήκαν τον «δάσκαλό» τους με αυτό το makeup.
– Glitter
Η λάμψη και η νεανικότητα είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την χρονιά που μας έρχεται κι έτσι το γκλίτερ δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Τώρα δεν περιορίζεται μόνο στο κλασσικό σημείο τοποθέτησης, που είναι το καπάκι του ματιού αλλά και κάτω από τα φρύδια και στους κροτάφους.
– Καλλιτεχνικό eyeliner
Έχουμε συνηθίσει τέτοια trends να εμφανίζονται μόνο στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών και να μην εισχωρούν στις τάσεις για το ευρύ κοινό. Ένα πολύ αντισυμβατικό eyeliner, με περίεργες γραμμές, συμμετρικές μεν, αυθαίρετες δε.
– Neon-Electric Makeup
Σε γραμμές του 1980 και με πολύ έντονα χρώματα θα είναι η τάση για τα μάτια φέτος. Έντονα ροζ, φλούο κίτρινα και γαλάζια, θα απογειώσουν το στυλ σας.
– Twiggy Eyelashes
Θυμόμαστε όλοι το vintage look του πασίγνωστου μοντέλου Twiggy που όχι μόνο ήταν το χαρακτηριστικό της αλλά κατάφερε να το κάνει και τεράστιο trend. Μιλάμε για της βλεφαρίδες της. Με αρκετή ποσότητα μάσκαρας, επιτυγχάνετε ένα look πιο «κουκλίστικο» καθώς οι βλεφαρίδες κολλούν μεταξύ τους και έτσι φαίνεται το μάτι πιο μεγάλο και πιο παιδικό, σαν κούκλα δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL