fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Φτιάξε τη δική σου κρέμα προσώπου

Έχω πει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η φροντίδα του προσώπου μας και ιδιαίτερα των γυναικών. Το Α και το Ω είναι η ενυδάτωση του δέρματος για να αποφύγουμε τις έντονες ρυτίδες, το σπάσιμο του ιστού του δέρματος και την γρήγορη γήρανση. Τη καλύτερο λοιπόν από τις δικές μας, σπιτικές-αγνές συνταγές θεραπειών. Ενυδατική κρέμα προσώπου για σήμερα για κανονικά δέρματα.
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 
ΥΛΙΚΑ:
10κτ.σπ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
1 ½ κτ.σπ ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
4κτ.σπ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ
5σταγ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
2κτ.σπ ΡΟΔΟΝΕΡΟ
2κτ.σπ ΑΦΕΨΗΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αναμιγνύουμε το ροδόνερο με το αφέψημα χαμομηλιού και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια λιώνουμε σε μπέν μαρί το κερί μέλισσας και ρίχνουμε τα λάδια να ομογενοποιηθούν με το κερί σε σιγανή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το πρώτο μείγμα που έχουμε φτιάξει και το χτυπάμε ώστε να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Όσο είναι ακόμη χλιαρή τη τοποθετούμε σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει. Η κρέμα σε δροσερό μέρος έχει περίπου 2 μήνες χρόνο λήξης.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

Το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο είναι θρεπτικά, ενυδατικά και χαρίζουν ελαστικότητα στο δέρμα. Το κερί μέλισσας βοηθάει τη συντήρηση και τη δράση της κρέμας, το ροδόνερο και το αφέψημα χαμομηλιού έχουν κατευναστική δράση, ενώ το λεμόνι έχει στυπτική δράση.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL