fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Φάγατε ή ήπιατε λιγάκι παραπάνω; Ακολουθήστε τις συμβουλές της Τέτας για να σβήσετε τις… «αμαρτίες!

Είστε από αυτούς που ψάχνουν να βρουν τι πρέπει να κάνουν για να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους μετά από κάποιες καταχρήσεις στο ποτό ή στο φαγητό;

Τότε λοιπόν, διαβάζετε το σωστό άρθρο!

Οι καταχρήσεις, δυστυχώς, αντανακλώνται στο πρόσωπο και στο σώμα μας και γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να βρούμε τον ρυθμό μας!

Αφιερώνουμε κάθε πρωί λίγο χρόνο κάνοντας μερικές εύκολες ασκήσεις γυμναστικής έτσι ώστε να «ξυπνήσουμε» τον μεταβολισμό μας και να μπούμε πάλι σε ένα πρόγραμμα!

Δεν χρειάζονται πολλά πολλά, αρκεί η άσκηση να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια.

Υγιεινό πρωινό

Ξεκινάμε την ημέρα μας τρώγοντας σωστά! Αποφεύγουμε τα γλυκά και οτιδήποτε έχει περιττές θερμίδες ή έχει πολλά συντηρητικά και φροντίζουμε να κάνουμε υγιεινές επιλογές που θα μας δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα.

Δύο εύκολες και γρήγορες επιλογές:

– Ψωμί ολικής αλέσεως με αβοκάντο, βραστό αυγό, μαζί με φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

– Τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα, μαζί με φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Παράλληλα φροντίζουμε να καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά μέσα στη μέρα, ενώ συμβουλευόμαστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό μας, προκειμένου να μας χορηγήσει κάποια συμπληρώματα διατροφής, αν αυτό κριθεί απαραίτητο!

Σώμα:

Δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε πίλινγκ στο σώμα μας!

Μια εύκολη συνταγή με απλά, αγνά και εύκολα υλικά είναι:

Σκραμπ με ζάχαρη

Ανακατεύουμε 2 κ.σ ζάχαρη, 2 κ.σ μέλι, 1 κ.σ ελαιόλαδο. Την ώρα που κάνουμε το μπάνιο μας, εφαρμόζουμε στο σώμα μας το μείγμα, κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις και έπειτα ξεπλένουμε με άφθονο νερό!

Το συγκεκριμένο πίλινγκ μπορούμε να το εφαρμόσουμε παράλληλα και στο πρόσωπό μας, ενώ αμέσως μετά βάζουμε ενυδατική κρέμα!

Για άριστα αποτελέσματα, μπορούμε να κάνουμε το πίλινγκ στο σώμα μας, χρησιμοποιώντας την body scrub της σειράς Teta’s Lab!

Κι επειδή μπορεί να είναι ακόμα χειμώνας και να κάνει κρύο και το καλοκαίρι να μοιάζει μακρινό, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεχάσουμε!

Για να μην τρέχουμε λοιπόν τελευταία στιγμή, ένα πριν την παραλία για να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε, φροντίζουμε από τώρα να κρατήσουμε το σώμα μας σε ένα καλό επίπεδο.

Δεν ξεχνάμε επίσης, πως το βασικό στοιχείο για να είμαστε λαμπερές και όμορφες, είναι η καλή ψυχολογία και η ξεκούραση!

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως δεν παραλείπουμε να κοιμόμαστε τις ώρες που είναι απαραίτητες αλλά και να κάνουμε πράγματα που μας χαροποιούν.

Δεν αφήνουμε τα hobby μας για αύριο και δεν ξεχνάμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας όλο το χρόνο!

Μια βόλτα στα μαγαζιά και ένα δωράκι στον εαυτό μας, έστω και μικρό, είναι πάντα απαραίτητο!

Πολλές φορές βοηθάει ακόμα και το… window shopping!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL