fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τank top: Basic κομμάτι στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι υπάρχουν φορές που αδυνατείς να φορέσεις ρούχα. Η έντονη ζέστη σε κάνει να μπορείς να ανεχτείς πάνω σου μόνο το μαγιό σου, αλλά επειδή ακόμα δεν έχουμε καταφέρει το beach look να είναι μέσα στο street style της πόλης, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις έναν τρόπο να ντύνεσαι όσο πιο ανάλαφρα και δροσερά γίνεται. Σε αυτό φυσικά σε βοηθούν αρκετά τα φετινά trends, αλλά δεν υπάρχουν και κάποια basics που πρέπει να υπάρχουν στην θερινή σου γκαρνταρόμπα γιατί είναι κομψά και ταυτόχρονα σωτήρια.

Ένα από τα basics που οφείλεις να έχεις στην ντουλάπα σου είναι το tank top, εκείνο το μπλουζάκι με τις ράντες που καλύπτει όσα λιγότερα γίνεται, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή και φυσικά μένοντας στα όρια της κομψότητας πάντα. Η πρώτη σου επιλογή για ένα τέτοιο fashion item είναι συνήθως το λευκό χρώμα ή και το μαύρο, ωστόσο, φέτος αν θες να κάνεις ένα συμπλήρωμα, καλό είναι να στραφείς τις γήινες, ζεστές αποχρώσεις αλλά και τα έντονα χρώματα, ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στιλ και το ύφος που θες να δώσεις στα καλοκαιρινά σου street looks.

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να φορεθεί και μάλιστα είναι απαραίτητο συστατικό για να δείξουν όμορφα κάποια εντυπωσιακά κομμάτια, όπως μία printed φούστα. Από την άλλη, είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσεις monochrome outfits με minimal αισθητικές επιρροές. Όπως κι αν το δεις, το tank top είναι χρήσιμο σε κάθε γκαρνταρόμπα, ανεξάρτητα από στιλ και ηλικία !

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL