fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τα υπέρ και τα κατά του gel manicure

Δεν είστε λίγες εσείς που κάνετε τοποθέτηση gel αλλά δεν είστε λιγότερες κι εσείς που θέλετε να βάλετε αλλά δεν ξέρετε αν πρέπει ή όχι. Γράφω αν πρέπει καθώς όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Πάμε λοιπόν να δούμε τα υπέρ και τα κατά του gel manicure:

Τα υπέρ του gel manicure

Όταν η εφαρμογή του gel γίνεται με τον σωστό τρόπο δεν θα ξεφτίσει για 3-4 εβδομάδες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για γυναίκες που ταξιδεύουν, δεν έχουν τον χρόνο ή την υπομονή για να κάνουν μανικιούρ κάθε εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα στα νύχια σας είναι πολύ γυαλιστερό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μακρύνετε τα νύχια σας με παρόμοιο τρόπο με τα ακρυλικά νύχια.

Τα κατά του gel manicure

Για να αφαιρέσετε το gel από τα νύχια σας θα πρέπει είτε να λιμάρετε την επιφάνεια του έτσι ώστε να φύγει ένα πρώτο στρώμα, να τα μουλιάσετε με ασετόν και να το αφαιρέσετε ξύνοντας το ή να πάτε στην μανικιουρίστα σας για να το αφαιρέσει. Όπως έχουν δηλώσει οι ειδικοί, η ημιμόνιμη φύση του gel κάνει την αφαίρεση του πολλές φορές καταστροφική για το φυσικό νύχι, το οποίο γίνεται αδύναμο και λεπτό.

Γι’ αυτό καλό θα είναι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε gel, να πάτε σε κάποιον επαγγελματία. Τόσο για την εφαρμογή όσο και για την αφαίρεση του. Κι αυτό διότι αν δεν γίνει σωστά η διαδικασία ενδεχομένως να είναι πολύ επιζήμια.

 

Μπορείτε να κλείσετε τώρα το ραντεβού σας σε ένα από τα καταστήματα Teta Beauty Salon και θα σας λύσουμε κάθε απορία ενώ παράλληλα θα σας δείξουμε πως ότι γίνεται με το σωστό τρόπο δεν μπορεί παρά να έχει ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL