fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τα σωστά tips στο μαγικιάζ για όσες φορούν γυαλιά

Το ξέρεις πως πλέον γυαλιά δεν φορούν μόνο όσες κοπέλες έχουν κάποιο πρόβλημα αλλά και όσες θέλουν να είναι στιλάτες και μοδάτες. Ειδικά τα κοκάλινα γυαλιά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στο στιλ μιας γυναίκας. Τι πρέπει να προσέξεις όμως στο μακιγιάζ για να μην κάνεις λάθη;

1.Χρησιμοποίησε ένα προϊόν για να καλύψεις τις σκιές

Τα γυαλιά τείνουν να δημιουργούν μια σκιά στο πρόσωπο, προκαλώντας μια δυσχρωμία στην περιοχή κάτω από τα μάτια, κάνοντας τη να φαίνεται άσχημη. Πριν εφαρμόσεις το concelear, χρησιμοποίησε ένα προϊόν που εξαλείφει τις σκιές κάτω από την περιοχή των ματιών.

2. Χρησιμοποίησε τις κατάλληλες σκιές

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κάποια σκιά, προτίμησε ουδέτερα και φωτεινά χρώματα. Μια σκιά που ταιριάζει με το ελαφρύτερο χρώμα μακιγιάζ σου είναι μια καλή αρχή. Αν αγαπάς τόσο πολύ τις σκιές, ώστε να μη θέλεις να τις αποχωριστείς, προτίμησε τους πιο μεγάλους σκελετούς. Όσο πιο μεγάλος είναι ο φακός τόσο πιο ορατό και ευδιάκριτο είναι το μάτι.

3. Σχημάτισε τη γραμμή του eyeliner σωστά

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις eyeliner, τότε οδηγός για να τη σχηματίσεις σωστά είναι ο ίδιος ο σκελετός. Οι λεπτές γραμμές eyeliner ενδείκνυνται για λεπτούς σκελετούς , ενώ οι πιο χοντρές γραμμές eyeliner ενδείκνυνται για πιο μεγάλους σκελετούς. Το διάστημα μεταξύ των βλεφαρίδων και της γραμμής του eyeliner θα τονιστεί μόλις φορέσεις τα γυαλιά σου.

4. Μάσκαρα

Οι μάσκαρες που δίνουν όγκο είναι ιδανικές για όσες φορούν γυαλιά. Δίνοντας πολύ μήκος στις βλεφαρίδες σου, θα αρχίσουν να αγγίζουν τα γυαλιά σου, δημιουργώντας ένα μυστηριώδες συναίσθημα. Βεβαιώσου ότι έχεις διαχωρίσει τις βλεφαρίδες σου, ενώ είναι ακόμα νωπές, γιατί όποιες τούφες έχουν κολλήσει μεταξύ τους, θα φαίνονται ακόμα περισσότερο μέσα από τα γυαλιά. Αν ανησυχείς ότι η μάσκαρα θα αφήσει λεκέδες πάνω στα γυαλιά σου, τότε προτίμησε πιο κρεμώδεις φόρμουλες.

5. Φρύδια

Βούρτσισε τις τρίχες του φρυδιού σου προς τα πάνω και προς τα έξω, έτσι ώστε το φρύδι σου να κάθεται όμορφα πάνω από τα γυαλιά σου.

 

Διάβασε επίσης στο teta.gr:

Γάγγλιο του καρπού! Τι είναι και πώς επηρεάζει την υγεία μας;

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL