fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τέλεια εμφάνιση στην παραλία με αυτά τα βήματα!

Η αστραφτερή και λεία επιδερμίδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν είστε από αυτές που έχουν άγχος για το πως θα βγείτε στην παραλία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας.
● Αποκαλύψτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας χρησιμοποιώντας 1-2 φορές την εβδομάδα ένα προϊόν scrub για το σώμα. H απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, την κάνει βελούδινα απαλή, της δίνει ομοιόμορφη όψη και την αναζωογονεί.
● Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και τραχιά, τότε χρειάζεται ενυδάτωση. Επιλέξτε ένα δροσερό, ενυδατικό γαλάκτωμα και χρησιμοποιήστε το καθημερινά μετά το ντους.
● Το καθημερινό μασάζ στις προβληματικές περιοχές, όπως στομάχι ή μπράτσα, τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη όψη της σιλουέτας.
● Διαλέξτε μια αγωγή με ενισχυμένη δράση και χρησιμοποιήστε την τοπικά μετά το ντους κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, με φορά από κάτω προς τα πάνω, για να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας και στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας της περιοχής.

Προσοχή:
Με λίγη άσκηση θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα. Λίγο τζόκινγκ, λίγο περπάτημα ή κολύμπι είναι αρκετά.
ΕΔΩ θα βρείτε τις κρέμες που χρησιμοποιώ από τη συλλογή Teta’s Lab!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL