fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Συμβουλές styling για άνδρες με αραιά μαλλιά

Υπάρχουν κάποια tips που αν το πρόβλημα σου είναι τα αραιά μαλλιά, θα σε σώσουν!

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ωστόσο λίγη περισσότερη φροντίδα, θα κάνει το κεφάλι σου να δείχνει… αλλιώς!

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Τρίψε το κεφάλι σου

Κατά την διάρκεια του λουσίματος, θα πρέπει να τρίψεις το κεφάλι σου έτσι ώστε να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και να κάνεις απολέπιση. Έτσι στην ουσία θα ενισχύσεις τα μαλλιά που ήδη υπάρχουν!

Λούσου πιο συχνά

Όσοι άνδρες βλέπουν τα μαλλιά τους να μειώνονται, πιστεύουν πως δεν πρέπει να τα πειράζουν συχνά, άρα ούτε και να τα λούζουν, για να μην χάσουν περισσότερα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Αντιθέτως, θα πρέπει να τα λούζεις καθημερινά, ώστε να διεγείρεις και να ενεργοποιήσεις το τριχωτό της κεφαλής σου.

Έτσι να μαλλιά σου θα έχουν όγκο και θα απομακρύνεις την λιπαρότητα, για να μην διαχωρίζονται και φαίνεται ότι υπάρχουν κενά. Μείνε όμως μακριά από τα πολύ ενυδατικά σαμπουάν, μιας και μπορούν να φράξουν τους πόρους στο τριχωτό της κεφαλής σου.

Στέγνωσέ τα καλά!

Όσο τα στεγνώνεις με το πιστολάκι, χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να τους δώσεις περισσότερο όγκο και πυκνότητα, ανακατεύοντας τα από την ρίζα και σηκώνοντας τα προς τα επάνω και όχι προς τα πίσω.

Διαλέξτε τα σωστά προϊόντα styling

Βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς πολύ λιπαρά ή κηρώδη προϊόντα styling και μείνε γενικότερα μακριά από τα κρεμώδη προϊόντα.

Προτίμησε όλα όσα είναι ελαφριά και δίνουν ένα ματ αποτέλεσμα, ώστε να μην κάνουν βαριά την τρίχα σου.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείς ειδικό σαμπουάν και conditioner για την τριχόπτωση.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL