fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Σπιτικές αυτοκόλλητες ταινίες για μαύρα στίγματα

Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο δημιουργούνται όταν οι πόροι διευρύνονται και γεμίζουν με σμήγμα, βακτήρια και νεκρά κύτταρα. Ωστόσο, οι αυτοκόλλητες ταινίες για μαύρα στίγματα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και εύκολες λύσεις για την αντιμετώπιση του συχνού και ενοχλητικού αυτού δερματικού προβλήματος.

Χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες ταινίες κάθε τόσο, μπορείτε να διατηρήσετε το πρόσωπο σας καθαρό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποφύγετε την συχνή επίσκεψη σε κάποιον ειδικό για καθαρισμό προσώπου.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας σπιτικές ταινίες για μαύρα στίγματα στη μύτη και όχι μόνο, με υλικά που θα βρείτε στην κουζίνα σας, όπως αβγό, λεμόνι και γάλα.

Το ασπράδι του αβγού, όταν στεγνώσει, δημιουργεί ένα φιλμ που λειτουργεί σαν αυτοκόλλητη ταινία για τα μαύρα στίγματα. Επίσης, έχει την ικανότητα να συσφίγγει προσωρινά τους πόρους και μειώνει την πιθανότητα να εμφανιστούν πάλι νέα σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

Αν μάλιστα συνδυαστεί με τον χυμό λεμονιού που έχει καθαριστικές, αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Άλλωστε, το λεμόνι έχει λευκαντικές ιδιότητες και καθαρίζει τις τοξίνες από το αίμα, διατηρώντας έτσι το δέρμα καθαρό. Επίσης, το άλφα-υδροξύ οξύ που υπάρχει στο λεμόνι, ενδέχεται να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στην μείωση της επανεμφάνισης των μαύρων στιγμάτων.

Θα χρειαστείτε:

– 1 ασπράδι αβγού
– 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
– Χαρτί κουζίνας ή χαρτομάντιλο ή χαρτοπετσέτα

Τρόπος παρασκευής:

Ανακατέψτε το ασπράδι του αυγού με τον χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει αφρός και στη συνέχεια κόψτε το χαρτί στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Μπορείτε αν θέλετε να κόψετε χαρτί για την μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο. Η συγκεκριμένη συνταγή αφορά ταινίες για μαύρα στίγματα στο πρόσωπο γενικότερα, όπου υπάρχει πρόβλημα.

Τρόπος εφαρμογής: Βυθίστε το χαρτί στο μείγμα που ετοιμάσατε και αμέσως τοποθετήστε το στο πρόσωπο σας. Αφήστε το 20-30 λεπτάκια για να στεγνώσει. Τέλος, αφαιρέστε όσες ταινίες για μαύρα στίγματα έχετε βάλει και δείτε την διαφορά.

Όλα τα μαύρα στίγματα θα έχουν κολλήσει πάνω στο χαρτί, ενώ τα σημεία που το εφαρμόσατε θα είναι πλέον καθαρά.

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή της μητέρας: Με αυτά τα δώρα θα ενθουσιάσετε τη μανούλα σας!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL