fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πώς θα κάνεις το ηλιοκαμένο μακιγιάζ σε χρόνο dt!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να κοιτάτε καλοκαιρινές φωτογραφίες σας όπου έχετε υπέροχο χρυσαφένιο μαύρισμα; Επιθυμείτε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας, αλλά γνωρίζετε πόσο επικίνδυνες είναι οι ακτίνες.   Το μυστικό για ένα μπρούντζινο χρώμα που αντανακλά τη λάμψη του ήλιου προσφέρουν τα μπρονζέ προϊόντα. Εξασφαλίζουν ένα εφέ φυσικού μαυρίσματος στο πρόσωπο, που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται πόσες ώρες καθίσατε στον ήλιο.

Το βασικό προϊόν για να πετύχετε το «μπρονζέ look» είναι η πούδρα. Την απλώνετε με μεγάλο πινέλο που συνήθως βρίσκεται μέσα στη συσκευασία- χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του ντεκολτέ.
Αποχρώσεις
Μερικές πούδρες έρχονται σε περισσότερες από μία αποχρώσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέγετε το βαθμό του μαυρίσματος που θέλετε να πετύχετε.

Για να φωτίσετε το πρόσωπο, απλώστε ρουζ στα ζυγωματικά, επιλέγοντας χρωματικούς τόνους του ροζ, αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη ή του βερικοκί-κοραλλί αν είναι πιο σκούρα.

Για να σβήσετε τις ατέλειες, χρησιμοποιήστε make-up. Προτιμήστε να είναι σε υγρή μορφή ή σε σπρέι, που είναι πιο απαλό και δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα. Εκτός από την κάλυψη, το make-up «απαλύνει» και τα σημάδια της κούρασης. Το καλοκαίρι γενικότερα καλό θα είναι να αποφεύγουμε το πολύ έντονο make up.

Για το μακιγιάζ των ματιών προτιμήστε τα ζεστά, γήινα χρώματα και τις αποχρώσεις τους, που ταιριάζουν περισσότερο με το ηλιοκαμένο δέρμα, το γλυκαίνουν και το κολακεύουν. Επιλέξτε ανάμεσα σε απαλό καφέ, απαλό κοραλλί, μπεζ, χρυσό, μπρονζέ και άλλα. Μπορείτε να παίξετε με πράσινο, σμαραγδί ή μπλε χρώμα, όμως πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις για τον τόνο του δέρματος σας, οποιοδήποτε χρώμα κάνει μεγάλη αντίθεση με το ηλιοκαμένο δέρμα θα φαίνεται αλλόκοτο.
Για τα χείλη επιλέξτε αποχρώσεις του κοραλλί, απαλού ροζ, ροδακινί.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL