fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πόσο ασφαλής είναι η βαφή σου;

Χρώμα να ‘ναι κι ότι να ‘ναι; Όχι φίλες μου, δεν πάει έτσι. Όπως σας έχω γράψει αρκετές φορές για τα προβλήματα που δημιουργούνται όταν δίνετε ελάχιστα χρήματα για να φτιάξετε τα νύχια σας έτσι θα σας πω τώρα και για τις φθηνές βαφές που αγοράζετε και νομίζετε πως την βγάλατε φθηνά.

Πολλές βαφές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι άκρως επικίνδυνες για την υγεία μας.

Βαφές μαλλιών αμφίβολης ποιότητας κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Οι έλεγχοι που γίνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) είναι υποτυπώδεις, την ώρα που η αγορά αλλάζει προς το χειρότερο, λόγω της κρίσης.

Πλανόδιοι πωλητές διαθέτουν στα κομμωτήρια βαφές με άγνωστη προέλευση, τις οποίες χρεώνουν σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από εκείνες των επώνυμων προϊόντων. Προβληματισμό προκαλούν χρεώσεις που κάνουν ορισμένα από αυτά και οι οποίες δεν δικαιολογούνται από το κόστος των υλικών που απαιτούνται.

Πολύ συχνά είναι τα περιστατικά γυναικών και ανδρών οι οποίοι έχουν υποστεί δερματικές βλάβες έπειτα από χρήση βαφής. Ακόμη περισσότερα είναι εκείνα που αφορούν υποβάθμιση της τρίχας, εξαιτίας συγκεκριμένου προϊόντος.

Ζητήστε  από τον κομμωτή να σάς ενημερώσει για το προϊόν που χρησιμοποιεί. Αν πάλι αγοράσετε μόνη σας τη βαφή φροντίστε να είναι εγγυημένη και μη σκεφτείτε τα 4-5 ευρώ που θα δώσετε παραπάνω αλλά την υγεία σας. 

 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL