fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πρέπει ή όχι οι άντρες να χρησιμοποιούν conditioner;

Είναι ένα προϊόν το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις γυναίκες και πολλοί άνδρες δεν θέλουν να το χρησιμοποιούν ακόμη και λόγω ταμπού.
Το conditioner όμως δίνει στα μαλλιά σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται και βελτιώνει την κατάσταση τους. Με τη συχνή του χρήση σύντομα τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά και θα έχουν καλύτερη εμφάνιση, ενώ παράλληλα θα μυρίζουν φανταστικά.
Το σαμπουάν σίγουρα βοηθάει στο να είναι τα μαλλιά σας πιο καθαρά, αλλά πολλές φορές τα κάνει να φαίνονται θαμπά και ξηρά. Καταφέρνει να ανοίξει τον θύλακα της τρίχας για να τον καθαρίσει, αλλά δεν μπορεί να τον ξανακλείσει και σε αυτό το σημείο είναι που χρειάζεται το conditioner, καθώς έχει τη δυνατότητα να κλείνει μέσα στην τρίχα τα θρεπτικά συστατικά και να αφήνει απ’ έξω όλους τους ρύπους.
Εάν λοιπόν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα τέτοιο προϊόν, την επόμενη φορά που θα τρέξετε για αγορά σαμπουάν, μην το ξεχάσετε. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό έτσι ώστε να αγοράσετε ένα προϊόν κατάλληλο για τα μαλλιά σας καθώς επίσης μην ντραπείτε να ρωτήσετε πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL