fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Ποια συστατικά λειτουργούν συμπληρωματικά με την καφεΐνη και ενισχύουν τη δράση της;

Eίναι λάθος να πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο καφέ πίνουμε τόσο πιο εύκολα αδυνατίζουμε. Υπενθυμίζουμε ότι 3 φλιτζάνια καφέ ημερησίως προκαλούν διαύγεια, ευεξία και μας δίνουν ενέργεια, αλλά η υπερβολική ποσότητα καφέ προκαλεί στρες, πονοκέφαλο, τρέμουλο, αλλά και ναυτία. Ωστόσο, η καφεΐνη, όταν έρχεται απευθείας σε επαφή με τα λιποκύτταρα, έχει έντονη λιποδιαλυτική δράση. Δηλαδή, έχει την ικανότητα να βοηθάει το λίπος που βρίσκεται παγιδευμένο μέσα στα λιποκύτταρα να γίνει πιο λεπτόρρευστο.

Ποια συστατικά λειτουργούν συμπληρωματικά με την καφεΐνη και ενισχύουν τη δράση της;

  • Tζίντζερ, ενισχύει τη σύνθεση της αδιπονεκτίνης, μιας ορμόνης που καίει το λίπος και ενεργοποιεί την απομάκρυνσή του μέσω της λέμφου.
  • Πολυφαινόλες, π.χ. από το πράσινο τσάι, εμποδίζει την αποθήκευση του λίπους και προστατεύει το δέρμα από την οξείδωση, διατηρώντας το ελαστικό και σφιχτό.
  • Θαλάσσια φύκια ή κισσός, αποσυμφορεί και αποτοξινώνει τον λιπώδη ιστό, ενώ προλαμβάνει την επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
  • Πιπέρι, διεγείρει τη λειτουργία της λέμφου και την αποβολή τοξινών, γι’ αυτό και προκαλεί μια αίσθηση καύσου και πιθανόν κοκκινίλας στο δέρμα.
  • Εκχύλισμα μήλου, δρα κατά της χαλάρωσης, αφού έχει την ιδιότητα να προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου τύπου Ι και ελαστίνης και να διεγείρει τη σύνθεση νέων.
  • Κεκρόπια, διώχνει όλα τα είδη λιπών, ακόμα και των πιο ανθεκτικών (τριγλυκερίδια, διγλυκερίδια, ελεύθερα λιπαρά οξέα).

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL