fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πλούσια ενυδατική Κρέμα Νυκτός !!!

Η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσεις να φοράς κρέμα νυκτός είναι τα 30+.  Το πιο σωστό λοιπόν για την επιδερμίδα του προσώπου σου, είναι να κάνεις ένα καλό ντεμακιγιάζ και έπειτα με λίγη λοσιόν σε ένα βαμβάκι να απομακρύνεις τα υπολείμματα του γαλακτώματος ή του σαπουνιού. Στη συνέχεια φόρα λίγη από την κρέμα νυκτός με λίγες κυκλικές – ανοδικές κινήσεις μασάζ. Οι κρέμες νυκτός είναι πιο δυνατές από τις ημέρας, ενυδατώνουν και προστατεύουν από τη δημιουργία νέων ελεύθερων ριζών.

Πλούσια ενυδατική κρέμα νυκτός

Υλικά:
2κουταλιές της σούπας βούτυρο καριτέ
5κουταλιές της σούπας λάδι από αβοκάντο
4κουταλιές της σούπας κερί μέλισσας
1κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο
4κουταλιές της σούπας ανθόνερο
¼ κουταλάκι του γλυκού σόδα
Εκτέλεση: Λιώνουμε σε Μπεν-μαρί το κερί μέλισσας και προσθέτουμε το βούτυρο και το λάδι από αβοκάντο. Αφού αρχίσουν να λιώνουν ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αμυγδαλέλαιο και μόλις ομογενοποιηθούν ρίχνουμε το ανθόνερο αφού πρώτα έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτό τη σόδα. Ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να κρυώσει και να έχει γίνει ένα παχύρευστο μείγμα.
Ιδιότητες: Το κερί της μέλισσας είναι η βάση για την κρέμα μας και βοηθάει στην κρεμώδη υφή της. Το ανθόνερο μας δίνει τις μαλακτικές και δροσιστικές του ιδιότητες, ενώ το λάδι αβοκάντο, το αμυγδαλέλαιο και το βούτυρο καριτέ είναι τα στοιχεία που μας δίνουν την βαθιά και πλούσια ενυδάτωση που θέλουμε για το δέρμα μας.

*οι φυτικές κρέμες έχουν διάρκεια ζωής περίπου 3 μήνες.

Για περισσότερες συμβουλές και συνταγές ομορφιάς πατήστε ΕΔΩ !!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL