fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Οι τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018: Tα looks που πρέπει να γνωρίζεις!

Οι τάσεις της μόδας για τον Χειμώνα 2018 διαμορφώνονται σε πολύ καλές ειδήσεις για την γκαρνταρόμπα σας. Γιατί; Λοιπόν, αντί του παλιομοδίτικου συστήματος που ορίζει ότι κάτι είναι εκτός μόδας, ενώ κάτι άλλο μπορεί να θεωρηθεί in fashion, οι σχεδιαστές έχουν σπάσει τους περιορισμούς του τι μπορεί να χαρακτηριστεί ότι είναι της μόδας. Πολλές τάσεις επιστρέφουν την τρίτη ή τέταρτη χειμερινή περίοδο ξανά (ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο συνδυασμός του χοντρού πλεκτού και της μίνι φούστας) και αυτό είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Όχι μόνο έχετε εξοικειωθεί με το συγκεκριμένο τρόπο στιλ, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχετε ένα ή περισσότερα κομμάτια, για να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Αν θέλετε, όμως, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, τότε υπάρχουν οι πραγματικά νέες χειμερινές τάσεις που έχουν σχεδόν κατασκευαστεί ακριβώς για να μας κάνουν ευτυχείς. Ενώ πολλά ειπώθηκαν στις πασαρέλες -κυριολεκτικά όταν ήρθαν πολλές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εκρήξεις συναισθήματος μέσω slogans- ο κόσμος της μόδας συμφωνεί, επίσης, ότι τα ρούχα μπορεί να είναι ένας τρόπος, για να αναπτερωθεί το ηθικό κάποιου, όταν όλα τα άλλα φαίνεται λίγο ζοφερά. Από τα ζωντανά χρώματα, που είναι φορεμένα καλύτερα από την κορυφή ως τα νύχια, μέχρι και τις λεπτομέρειες από πούπουλα, χνούδια και βολάν, που είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να διακοσμήσουν ό,τι αντικείμενο μπορεί να φανταστεί κανείς, δεν υπάρχει κάτι από αυτά που να μην έχει επιστρέψει ξανά και ξανά σε σχέδια της μόδας. Ακόμη και η απλή προσθήκη ενός φανταχτερού καλσόν θα φέρει την ντουλάπα σας εντός μόδας.

Δείτε παρακάτω τις τάσεις για A/W 18, που κάθε κοπέλα θα ήθελε να έχει στην γκαρνταρόμπα της την επόμενη σεζόν.

1.Κόκκινο από την κορυφή ως τα νύχια

Εάν υπάρχει μια απόχρωση που φωνάζει A/W 18 από χιλιόμετρα μακριά, είναι το κόκκινο. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς συμβαίνει γιατί είναι ένα χρώμα κολακευτικό σε όλους τους τόνους δέρματος, οπότε είναι αρκετά ωφέλιμο. Προσθέστε αυτό το χρώμα σε μια λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένες.

2. Φανταχτερά καλσόν

Είναι ένα αποτελεσματικό και οικονομικό στιλιστικό κόλπο, το οποίο αποδείχθηκε πολύ καλό, για να αγνοηθεί. Οι κάλτσες μετατράπηκαν από ένα απλό χρηστικό αξεσουάρ σε ένα από τα πιο δυνατά και in fashion look, καταρρίπτοντας κάθε αμφιβολία ότι αυτή η τάση θα κερδίσει έδαφος εκεί όπου σταμάτησαν τα διχτυωτά καλσόν.

3. Πούπουλα, γούνες και φτερά

 

Ένας σημαντικός τομέας αυτής της πολυτελούς τάσης έγινε πολύ γνωστός χάρη σε έναν καταιγισμό χνουδωτών παλτών. Μπορείτε να βρείτε το στιλ και το χρώμα που να ταιριάζει σε κάθε σας επιθυμία!

4. Slogans

Πείτε το δυνατά, πείτε το ξεκάθαρα και οπωσδήποτε αφήστε το να φανεί πρώτα στα ρούχα σας. Γνωστοί οίκοι και πολλά brands έχουν επενδύσει στο είδος της «σιωπηλής διαμαρτυρίας», παροτρύνοντας τα πλήθη να ενοποιηθούν, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις ντουλάπες τους ως μέσο.

5. Supersize πουλόβερ με φούστες

Είναι ένας δοκιμασμένος και εξασφαλισμένος συνδυασμός. Προσθέστε ένα ζευγάρι μπότες bovver (φορέθηκαν σε όλες τις επιδείξεις A/W 18), και αμέσως έχετε μετατρέψει αυτή την κλασική φόρμουλα σε μια σύγχρονη εκδοχή.

6. Λαμπερά toes

Εάν όλες οι άλλες τάσεις σε απογοητεύσουν, τότε απλά προσθέστε ένα ζευγάρι διακοσμητικά, κρυστάλλινα παπούτσια, και θα είστε χαρούμενες. Σας δίνουμε υπόσχεση! Αυτά τα τακούνια που ταιριάζουν σε πριγκίπισσα προβλήθηκαν σε μερικές από τις αγαπημένες μας πασαρέλες και φορέθηκαν με εξίσου πολυτελή ρούχα. Στην πραγματική ζωή; Υπάρχει ένα τέλειο ζευγάρι για κάθε casual outfit.

7. Το όριο των Μηρών

Συνδυάστε ένα ζευγάρι ψηλές μπότες με ένα ζεστό φόρεμα ή φορέστε το πάνω από τα τζιν.

8. Το γκρι κουστούμι

Ένα γκρι κοστούμι είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας κάθε κοριτσιού για το φθινόπωρο, ανεξάρτητα από το αν το επιλέξετε για το γραφείο ή για ένα brunch. Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι ταιριάζει σε οποιαδήποτε σιλουέτα και για κάθε στιλιστική προτίμηση.

Primadonnavera με φωτογραφίες από το Pinterest!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL