fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Νέα Φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια !!

Εμπνεύστηκα από τη νέα συλλογή της ZOYA και σας προτείνω
τα 5 πιο ωραία χρώματα της συλλογής Fall 2015.

Η τρέλα του καφέ, είναι το νέο must
Και για τον Νοέμβριο το καφέ πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις των επιλογών σου. Επέλεξε τις παλ αποχρώσεις της σοκολάτας ή του αμύγδαλου. Αν είσαι πιο τολμηρή και σου αρέσει να εντυπωσιάζεις τις φίλες σου κάνε μια επιλογή δύο βερνικιών ένα απλό και ένα σε ιριδίζον χρώμα.

Επιμένουμε στις μεταλλικές αποχρώσεις
Δεν ξέρω αν έχετε κουραστεί, εγώ πάντως όχι. Υπάρχουν μεταλλικές αποχρώσεις σε όλα τα χρώματα, συνδύασε τα με τα ρούχα σου και τα μεταλλικά αξεσουάρ, όπως τα απίθανα δαχτυλίδια σου. Αγαπώ το μεταλλικό μπλε, το χάλκινο και για πιο συντηρητικές εμφανίσεις το γκρι, ή σε αυτή την περίπτωση αυτό το μοναδικό μαύρο.

Κόκκινο, το κλασικό
Το κόκκινο, άραγε θα φύγει ποτέ από τη μόδα; Το φορούν όλες οι γυναίκες από το Χειμώνα σε ποιο σκούρες αποχρώσεις μέχρι το κατακαλόκαιρο στις πιο ανοιχτές με ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις. Για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα επιλέγουμε πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου, όπως αυτό που διάλεξα για εσάς.

Βαθύ ΜΩΒ
Είναι η φετινή τάση για αυτό το Φθινόπωρο – Χειμώνα. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με τα jeans σου, με total black σύνολο ή με το αγαπημένο σου καλό φόρεμα.Επέλεξα το βαθύ μπλε της σειράς Zoya Fall 2015 γιατί έχει μεταλλική απόχρωση και με ιντριγκάρει!!

Για περισσότερες ιδέες και συμβουλές ομορφιάς πάτησε ΕΔΩ !!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL