fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Μυστικά για να έχεις φουλ ενέργεια όλη την ημέρα

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής θέλουν αρκετή από την ενέργειά μας -αν όχι όλη- να ξοδεύεται στους δρόμους. Πολλές φορές φταίει και ο τρόπος ζωής μας συνολικά, όμως βάζοντας τα παρακάτω στην καθημερινότητά σου μπορείς να ανακτήσεις πανεύκολα μεγάλο μέρος της ενέργειας που θα νιώσεις ότι σου λείπει.

Eνυδάτωση.

Όσο καλύτερα ενυδατωμένος είναι ο οργανισμός σου, τόσο περισσότερο αποφεύγεις την ανεπιθύμητη αίσθηση πρηξίματος που προκαλεί η κατακράτηση υγρών.

Aποτοξίνωση.

Διώξε όλες τις τοξίνες από μέσα σου ακολουθώντας την δύναμη των φρούτων και των λαχανικών. Αποτοξινωτική δράση έχουν επίσης οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο.

Πρόσεξε το πεπτικό σου σύστημα. 

Μία μικρή ποσότητα γραμμαρίων από ξηρούς καρπούς και φυτικές ίνες αλλά και από τα συνήθη ύποπτα φρούτα και λαχανικά.

Γυμναστική.

Δεν χρειάζεται να γράψω πάλι τα οφέλη της. Τα ξέρεις…. Κάνε κάτι…

Smoothies. 

Το μπλέντερ είναι η δύναμή σου, τα υλικά το δυναμωτικό σου. Ξέθαψε από το ντουλάπι εκείνα τα βαριά γυάλινα ποτήρια της γιαγιάς που τα έκρυψες πίσω πίσω, επιστράτευσε φρούτα χυμούς και χοντρά καλαμάκια.

Xασμουρητό.

Ναι, το χασμουρητό είναι το μαγικό φίλτρο του εγκεφάλου και του οργανισμού σου.

Κόκκινο χρώμα.

Έρευνες έδειξαν πως εντοπίζοντας κάτι κόκκινο και κοιτώντας το έντονα για λίγα δευτερόλεπτα είναι ικανό να ενεργοποιήσει ό,τι χρειάζεται στον εγκέφαλό σας ανεβάζοντας “στροφές”.

Aιθέρια έλαια διόσμου.

Έχουν την ικανότητα όταν απελευθερώνονται στον χώρο να οξυγωνόνουν τον εγκέφαλο. Μπορείτε να εφαρμόσετε δύο σταγόνες στους καρπούς σας όταν νιώθετε πως είστε έτοιμοι να παραδωθείτε πάνω στο γραφείο.

 Σούπες.

Αγαπημένες του χειμώνα και όχι άδικα. Οι σούπες είναι μία από τις πλέον δυναμωτικές λύσεις όταν νιώθεις πώς χάνεις τις δυνάμεις σου. Όχι μόνο χορταίνει αλλά τονώνει τον οργανισμό σου στο άψε σβήσε.

Διαβάστε επίσης:

Κάντε επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μόνες σας

Αν δεν θες να γεράσεις πρόωρα και θες να προλάβεις τις ρυτίδες σου, δες τι πρέπει να κάνεις!

Εξτένσιον βλεφαρίδων & τουφάκια !!!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL