fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Λεπτά φρύδια; Όχι πια! Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνουν τα φρύδια σας όμορφα και πυκνά

Κάποιες γυναίκες πάσχουν από αλωπεκία οπότε τους είναι απαραίτητο να βάψουν τα φρύδια τους. Προσοχή όμως: Το μολύβι από μόνο του φαίνεται πολύ ψεύτικο, ειδικά όταν η βάση των φρυδιών είναι πολύ λεπτή. Για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα πρέπει πρώτα να χρησιμοποιείτε σκιά ματιών και μετά να σχηματίζετε τα φρύδια με ένα μολύβι.
Kάποιες άλλες κοπέλες πάλι που ενώ θέλουν να έχουν περιποιημένα φρύδια και δεν θέλουν να κάνουν τατουάζ φρυδιών αλλά ούτε καν να τα ζωγραφίσουν έχουν πρόβλημα καθώς τα φρύδια τους δεν είναι και τόσο πυκνά. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το καστορέλαιο που βάζουμε και στις βλεφαρίδες μας για να τις θρέψουμε. Σε αυτή την περίπτωση όμως το λάδι αβοκάντο μπορεί να αποδειχτεί θαυματουργό.
Τι να κάνετε;
Ξεχάστε τα τσιμπιδάκια για δύο βδομάδες, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση. Όσο κι αν σας ενοχλούν οι τρίχες μην τις πειράξετε. Ειδικά αυτές που θα δείτε να εμφανίζονται πάνω από τη γραμμή των φρυδιών σας, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν στο τέλος της προσπάθειας το look που θέλετε.
Οι μόνες τρίχες που επιτρέπεται να αφαιρέσετε είναι εκείνες που βγαίνουν πολύ κοντά στα βλέφαρά σας και για τις οποίες είστε σίγουρη πως δεν θα ανήκουν στο μελλοντικό σχήμα των φρυδιών σας.
Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή:
Θα χρειαστείτε:
– 2 σταγόνες έλαιο αβοκάντο
– 1 σταγόνα έλαιο δενδρολίβανο
– 1 σταγόνα αμυγδαλέλαιο
Παρασκευή:
Αναμειγνύετε καλά και απλώνετε το μείγμα κάθε βράδυ στα φρύδια σας κάνοντας ελαφρύ μασάζ, ώστε να απορροφηθεί πλήρως. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία κάθε βράδυ και σε 15-20 μέρες, επισκεφθείτε μια καλή brow artist για να τελειοποιήσει το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας.
Προσοχή: Μην απλώσετε το μείγμα και στις βλεφαρίδες. Μπορεί το έλαιο δεντρολίβανου να θρέφει τις αδύναμες ρίζες, αλλά είναι πολύ ερεθιστικό για τα μάτια.

 

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL