fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Λάθη στο μακιγιάζ που προσθέτουν χρόνια!

Οι γυναίκες συχνά υπερβάλουν κατά τη διαδικασία του μακιγιάζ, κάνοντας λάθη τα οποία τις κάνουν να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες.  Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις μια νεανική εμφάνιση είναι να προσέξεις κάποια απλά και βασικά πράγματα στο μακιγιάζ σου.
Ποια είναι αυτά;
– Βάζεις πολύ σκούρο concealer
Θα πρέπει να μη χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα έτσι ώστε το δέρμα σου να φαίνεται υγιές και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να το παραφορτώνεις με προϊόν.
– Χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο τις σκούρες σκιές ματιών
Θα πρέπει να χρησιμοποιείς τις σκούρες σκιές στην εξωτερική γωνία των ματιών και να τις συνδυάζεις με φωτεινά χρώματα στο κέντρο και την εσωτερική γωνία.
– Βάζεις λάθος χρώμα μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου
Όταν βάζεις μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου, έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται τα μάτια σου πιο μικρά. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, όπως είναι το λευκό, ώστε να φωτίσεις το βλέμμα σου.

– Βάζεις πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες σου
Με αυτό τον τρόπο τονίζεις τις ρυτίδες που υπάρχουν γύρω από τα μάτια.

– Διαλέγεις λάθος χρώμα κραγιόν
Αν έχεις λεπτά χείλη, θα πρέπει να αποφεύγεις τα σκούρα κραγιόν. Αντιθέτως, αν έχεις γεμάτα χείλη και δεν θέλεις να τα υπερτονίσεις, τα σκούρα χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή.

– Βάζεις λάθος το ρουζ
Οι απαλές και φυσικές αποχρώσεις στο ρουζ, θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται νεότερο, καθώς θα του δώσουν μια ρομαντική λάμψη. Επίσης, δεν θα πρέπει να βάζεις το ρουζ στα μήλα του προσώπου σου, αλλά στα ζυγωματικά, ώστε να δίνεις την ψευδαίσθηση ότι είναι ανορθωμένα.
– Τονίζεις πολύ τα φρύδια
Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες τονίζουν πολύ τα φρύδια τους και με πολύ σκούρο χρώμα μολυβιού ή σκιάς, με αποτέλεσμα να φαίνονται απεριποίητα και να τις μεγαλώνουν.

– Πες όχι στα λεπτά φρύδια
Όπως τα πολύ έντονα φρύδια έτσι και τα πολύ λεπτά αποτελούν μια τραγική επιλογή. Σε περίπτωση που κάποιες περιοχές των φρυδιών σας έχουν κενά, καλύψτε τα με ένα μολύβι φρυδιών στην ίδια απόχρωση με αυτή των φρυδιών σας.

Ακολούθησε τα παραπάνω tips και θα νοιώσεις πιο φρέσκια από ποτέ!

 

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL