fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Κοκκινομάλλες, καστανές, μελαχρινές, ξανθιές: Τι χρώμα πρέπει να έχουν τα φρύδια μας;

Πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως το βασικό μας κριτήριο δεν είναι το χρώμα το μαλλιών μας έτσι ώστε να βάψουμε τα φρύδια μας στην ίδια απόχρωση αλλά το χρώμα του δέρματος.
Ένα ωραία βαμμένο φρύδι τονίζει το βλέμμα μας. Το πόσο έντονη θα είναι η αντίθεση στο χρώμα μαλλιών-φρυδιών εξαρτάται από την κάθε γυναίκα.
Αν έχετε σκοπό να βάψετε τα φρύδια σας, κάντε το σε φυσικό τόνο, δηλαδή ΔΕΝ ανοίγουμε σε καμία περίπτωση παραπάνω από έναν ή δύο τόνους τα φρύδια μας. Είναι βασικός και απαράβατος κανόνας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουμε ένα μαύρο φρύδι που δείχνει πολύ σκληρό και να του βάλουμε λίγο καφέ και να το γλυκάνουμε. Ίσα- ίσα δηλαδή σπάμε τον τόνο του φρυδιού. Αν έχουμε πολύ ξανθά μαλλιά πάλι σπάμε ελάχιστα τα φρύδια, δεν τα κάνουμε κατάξανθα σε καμία περίπτωση.
Αν έχουμε καστανό και είναι πολύ σκούρο προς μαύρο μπορούμε να το γλυκάνουμε και να του βάλουμε λίγο σαντρέ μέσα. Οπότε, το μαύρο σε συνδυασμό με το σαντρέ αμέσως σπάει και γίνεται λίγο πιο ψυχρό.
Και οι κοκκινομάλλες πρέπει να παίζουν σε φυσικούς τόνους. Μπορούν να επιλέξουν ένα ξανθό που να κοκκινίζει λίγο. Επίσης, το καφέ φρύδι με το κόκκινο μαλλί ταιριάζει πολύ. Αν κάποια κοπέλα έχει χάλκινα μαλλιά και πολύ λεία επιδερμίδα, τότε τα χάλκινα φρύδια θα έδειχναν υπέροχα πάνω της!

Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει πως το φρύδι μας πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μας ή με τη ρίζα αυτών εκτός αν πρόκειται για τα φυσικά μας χρώματα.

 

Διαβάστε επίσης:

Λεπτά φρύδια; Όχι πια! Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνουν τα φρύδια σας όμορφα και πυκνά

 

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες εδώ

 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL