fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Κοιμηθείτε γυμνές, κάνει καλό!!! Τι λένε οι έρευνες;

Εσείς κοιμάστε γυμνές; Αν όχι ξεκινήστε να το κάνετε. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό αλλά το να κοιμάστε γυμνές έχει πολλά οφέλη τα οποία πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν.

Αρχικά, τα εσώρουχα δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτήρια τα οποία προκαλούν λοιμώξεις. Αν κοιμηθείτε γυμνές ο κόλπος αερίζεται και έτσι παραμένει υγιής και καθαρός. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια δήλωσαν στο medicaldaily ότι όσες γυναίκες κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, διατηρούν υγιή τη χλωρίδα του κόλπου. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό στον ύπνο είναι ένα άνετο κρεβάτι, στην πραγματικότητα αυτό που παίζει ρόλο είναι το περιβάλλον. Ενώ κοιμάστε, το σώμα σας ρίχνει σταδιακά τη θερμοκρασία του, όμως αν είστε βαριά ντυμένες, μπορεί να διαταράξετε αυτή τη διαδικασία. Όταν κοιμάστε γυμνές, βοηθάτε τη θερμοκρασία του σώματος να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του στρες, που με τη σειρά του αυξάνει το λίπος στην κοιλιά. Επίσης, όταν κοιμάστε γυμνές μειώνεται η παραγωγή της κορτιζόλης ή διαφορετικά ορμόνη του στρες, η οποία αυξάνει τα επίπεδα της όρεξης και σας οδηγεί σε υπερφαγία. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι όσα ζευγάρια κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, νιώθουν μεγαλύτερη οικειότητα και η σχέση τους είναι πιο ευτυχισμένη, σε σύγκριση με τα ζευγάρια που φοράνε κάτι, ακόμα και ελαφρύ.

Οπότε με βάση όλα τα παραπάνω, τι πρέπει να κάνετε; Πετάξτε τα όλα και τώρα που είναι χειμώνας εφοδιαστείτε με κουβέρτες και παπλώματα 😉

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL