fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Η σωστή προετοιμασία από την ΤΕΤΑ για τα νύχια μας.

Ας δούμε βήμα – βήμα, πώς πρέπει να γίνεται ένα μανικιούρ, σύμφωνα πάντα με την εξπέρ του είδους την ΤΕΤΑ.

Βήμα 1: Ξεβάφουμε τα νύχια μας, χρησιμοποιώντας ασετόν σε βαμβάκι και προσέχουμε τις λεπτομέρειες για να μην μείνουν υπολείμματα βερνικιού.

Βήμα 2: Κόβουμε τα νύχια μας, με το ειδικό πενσάκι στο μήκος που επιθυμούμε.

Βήμα 3: Χρησιμοποιούμε χάρτινη λίμα, για να δώσουμε το σχήμα που θέλουμε στα νύχια μας. Περνάμε με το γνωστό σφουγγαράκι (buffer) όλη την επιφάνεια του νυχιού και συνεχίζουμε με γυαλιστική λίμα.

Βήμα 4: Μουλιάζουμε τα χέρια μας, όχι πάνω από ένα λεπτό σε ζεστό νερό.
Tip: Δεν πρέπει να μουλιάζουμε παραπάνω ώρα τα χέρια μας γιατί φουσκώνουν τα πετσάκια και αφήνουν εκτεθειμένη τη μήτρα του νυχιού.
Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά, όπως οι μπάλες οξυγόνου για να μαλακώσουν και να ενυδατώσουν τα χέρια μας. Οι μπάλες οξυγόνου περιέχουν ποικίλες βιταμίνες, θρεπτικά στοιχεία και αιθέρια έλαια και είναι διαθέσιμες στα στο TetaBeautySalon.

Βήμα 5: Αφού έχουν μαλακώσει τα χέρια μας, λειαίνουμε με μια ελαφρόπετρα τα σκληρά σημεία δεξιά και αριστερά του νυχιού. Κάνουμε ελαφρές κινήσεις για να μην τραυματίσουμε το δέρμα μας.

Βήμα 6: Με το ειδικό ξυλάκι, αφού το έχουμε βρέξει με νερό, σπρώχνουμε προς τα πίσω και κυκλικά τα πετσάκια, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς ενώ παράλληλα κάνουμε μασάζ στα νύχια. Αποφεύγουμε να ασκούμε πίεση στο κέντρο του νυχιού, ούτε στη μήτρα του.

Βήμα 7: Περνάμε το ειδικό ενυδατικό λαδάκι την περιοχή των επωνυχίων. Με την ειδική πένσα, κόβουμε τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που έχουν απομείνει. Δεν υπερβάλουμε, όμως, για να μην έχουμε τραυματισμούς.

Βήμα 8: Ολοκληρώνουμε φιξάροντας τις λεπτομέρειες με την ειδική ελαφρόπετρα, σε σχήμα μολυβιού για να είναι το μανικιούρ άψογο. Τελειοποιούμε με την κρέμα χεριών Teta’s Lab για μαλακά άκρα με ευχάριστη μυρωδιά.

Βήμα 9: Ψεκάζουμε με οινόπνευμα την επιφάνεια των νυχιών και τη γύρω περιοχή, για να αφαιρέσουμε τη λιπαρότητα από τα προηγούμενα προϊόντα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τη βάση (base).

Βήμα 10: Περνάμε δύο στρώσεις βερνικιού της επιλογής μας και τελειώνουμε με το γυαλιστικό fixater. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του βερνικιού τοποθετούμε κάθετα το πινέλο στο τέλος του νυχιού για να «κλειδώσουμε» το χρώμα.

Για περισσότερες συμβουλές από την ΤΕΤΑ πατήστε ΕΔΩ!!!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL