fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Δες ποιο μούσι είναι κατάλληλο για εσένα με βάση το σχήμα του προσώπου σου!

Το μούσι έχει γίνει μόδα. Δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Τι γίνεται όμως όταν όλοι οι άντρες πλέον κυκλοφορούν στο δρόμο με το ίδιο σχήμα, το ίδιο μέγεθος και το ίδιο ύφος; Καμία πρωτοτυπία και όλοι οι άντρες μοιάζουν ίδιοι.

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει πως ενδιαφέρεσαι να δώσεις στο μούσι σου τη σωστή μορφή. Εδώ λοιπόν θα βρεις  μερικά tips για να διαλέξεις αυτό που είναι το καταλληλότερο για σένα με βάση το σχήμα του προσώπου σου.

Ορθογώνιο πρόσωπο
Θα πρέπει να επιλέξεις ένα μούσι με λίγο περισσότερο μάκρος στο πλάι αλλά λιγότερο μάκρος κάτω από το πηγούνι. Αν όμως έχεις τετράγωνο ή στρογγυλό σαγόνι, πρέπει να μεγαλώσεις ακόμη πιο μακριά γενειάδα για να μακρύνει το πρόσωπό σου.
Στρογγυλό πρόσωπο
Κόψε τα πλαϊνά και επικεντρώσου στο μήκος της γενειάδας. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις ένα μουσάκι με ένα μουστάκι, θα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται στενότερο και πιο λεπτό.
Τρίγωνο πρόσωπο
Σε αυτή την περίπτωση, το μούσι είναι η ιδανικότερη λύση για να γεμίσεις το πρόσωπο σου και να αφαιρέσεις τις γωνίες.
Οβάλ πρόσωπο
Θα πρέπει να αυξήσεις τον όγκο του προσώπου σου στα πλαϊνά μέρη χωρίς να εντείνεις το μήκος στο κάτω μέρος του προσώπου που βρίσκεται το πηγούνι. Για δυο εβδομάδες άφησε τα γένια σου να μακρύνουν και μετά δώσε ένα όμορφο σχήμα. Έπειτα, τριμάρεις πιο βαθιά τη περιοχή του πηγουνιού.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL