fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Γιατί να βάλετε το γκρέιπφρουτ στη ζωή σας

Είναι ένα παρεξηγημένο φρούτο και δυστυχώς δεν το προτιμάτε. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείτε; Το γκρέιπφρουτ έχει τόσα οφέλη για την υγεία και αποφάσισα σήμερα να σας γράψω μερικά από αυτά προκειμένου να σας πείσω πως πρέπει να μπει στη διατροφή σας.

Πάμε λοιπόν:

ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ  Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι η εισπνοή του αιθέριου ελαίου γκρέιπφρουτ μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και στην απώλεια βάρους.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ. ΤΟ αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ  έχει διουρητική δράση. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και του πρηξίματος και τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος.

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Εργαστηριακές μελέτες απέδειξαν ότι η μικρή χρήση του ελαίου μπορεί να αναστείλει καρκινικά κύτταρα.
ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, ιδανικές για τη λιπαρότητα, τους ανοιχτούς πόρους και την ακμή. Το λάδι, ως συστατικό κάποιου προϊόντος η διαλυμένο σε λάδι βάσης ή σε νερό, μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη και στη τόνωση του δέρματος.
ΔΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ. Το λάδι, με το ενεργητικό, ζωηρό και πικάντικο άρωμα του, μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

 

 

 

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL