fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Γιατί η περιποίηση ενός άνδρα δεν είναι ταμπού!

Δεν καταλαβαίνω γιατί μέχρι σήμερα πρέπει μερικοί να θεωρείτε πως το να αγαπά και να περιποιείται τον εαυτό του ένας άνδρας, αποτελεί ταμπού και θέμα συζήτησης. Όχι. Ένας άνδρας έχει τις ίδιες ανάγκες με μια γυναίκα και τα ίδια δικαιώματα όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά του.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι γυναίκες σε έναν άνδρα είναι το πρόσωπο. Γι΄αυτό χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση για να είναι το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

Δεν πρέπει να βάζετε μόνο  after save και λοσιόν μετά το ξύρισμα αλλά ενυδατική κρέμα κάθε μέρα κι αν έχετε όρεξη, πρωί-βράδυ.

Βάζετε ενυδατική κρεμούλα και στο σώμα σας.

Το ανδρικό χαμόγελο είναι ελκυστικό όταν είναι περιποιημένο. Η καθημερινή φροντίδα της στοματικής υγείας και η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο χαρίζουν στον άνδρα γοητευτικό χαμόγελο. Να χρησιμοποιείτε μόνο στοματικά διαλύματα, χωρίς πρόσθετα. Ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο τραβάει σίγουρα τις γυναίκες και σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα.

Μπορείτε να κάνετε μάσκες προσώπου όπως ακριβώς κάνει και μια κοπέλα και γιατί αν πείτε όχι στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ; Τα άκρα ενός άνδρα πρέπει να είναι περιποιημένα και αυτό είναι δείγμα καθαριότητας και φροντίδας.

Διώξτε τα ταμπού κι ελάτε στο χώρο μας να σας φροντίσουμε απ΄την κορυφή ως τα νύχια.

 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας σε ένα από τα καταστήματα  Teta Beauty Salon !

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL