fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτό το αξεσουάρ είναι και πάλι στη μόδα!

Οι κορδέλες μαλλιών επέστρεψαν στη μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες τις επιλέγουν στις καθημερινές αλλά και βραδινές τους εμφανίσεις. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορέσεις την κορδέλα σου και θα σου τους δείξουμε έναν έναν, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην τη φορέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζεις μαθήτρια σε σχολείο. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Προσπάθησε να μην συνδυάσεις την κορδέλα σου με ρούχα σε preppy style που θυμίζουν σχολείο και υιοθέτησε ένα πιο μοντέρνο styling.

Stars όπως η Bella Hadid και η Sarah Hyland έχουν ήδη δοκιμάσει αυτή την τάση και επίσης είδαμε την κορδέλα μαλλιών σχεδόν σε κάθε show στην εβδομάδα μόδας.

Οι πιο πολλές stars αλλά και οι σχεδιαστές προτιμούν για τον χειμώνα σκουρόχρωμες κορδέλες που να φορέσεις ακόμα και σε βραδινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις. Δοκίμασε πιο φαρδιές ανοιχτόχρωμες κορδέλες στο πιο καθημερινό casual look σου και προτίμησε τις πιο λεπτές κορδέλες όταν θέλεις να φορέσεις την κορδέλα σου στο γραφείο ή σε κάποιο βραδινό ραντεβού.

 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL