fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτοί είναι οι 4 κανόνες για το σωστό ζύγισμα

Πως θα  ανεβαίνεις στη ζυγαριά χωρίς να τη θεωρείς το μεγαλύτερο εχθρό σου; Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Τα 4 tips που ακολουθούν θα σε σώσουν και θα διώξουν όλο σου το άγχος.

1. Ζύγισμα μια φορά την εβδομάδα

Δεν χρειάζεται να έχεις εμμονή με τη ζυγαριά και να τσεκάρεις το βάρος σου κάθε δύο ώρες. Το γεγονός πως δε θα δεις αλλαγή θα σε απογοητεύσει και θα αποτελέσει αρνητικό κίνητρο για τη συνέχεια της δίαιτας. Ζυγίσου λοιπόν μια φορά την εβδομάδα και καλύτερα πρωινή ώρα και αφού έχεις επισκεφθεί την τουαλέτα. Τότε η ζυγαριά θα σου πει όλη την αλήθεια.

2. Τετάρτη, η καλύτερη μέρα για ζύγισμα

Βάλε στόχους στη δίαιτα σου που να είναι ρεαλιστικοί και υλοποιήσιμοι όπως για παράδειγμα 1 με 2 κιλά την εβδομάδα. Προτίμησε όμως την Τετάρτη για να ζυγιστείς. Ερευνητές από τη Φιλανδία, απέδειξαν πρόσφατα πως οι αλλαγές στο βάρος μας εμφανίζονται περίπου στα μέσα της εβδομάδας και όχι νωρίτερα.

3. Βάλε στόχο

Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα «καλά» μας κιλά. Είναι αυτά στα οποία είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας, μπαίνουμε στα ρούχα μας και δεν αποφεύγουμε να κοιτάξουμε τον καθρέφτη. Εντόπισε λοιπόν ποιο νούμερο αντιπροσωπεύει τα κιλά σου και βάλε ένα στόχο που να μην είναι πολύ μακριά από αυτό.

4. Μια πιο σφαιρική άποψη

Τα αποτελέσματα της δίαιτας και της προσπάθειάς σου, δεν εξαρτώνται μόνο από το ζύγισμα και τη ζυγαριά. Ενδιάμεσα στα ζυγίσματά σου διαπίστωσε και με άλλους τρόπους αν είσαι κοντά στο στόχο σου. Τα ρούχα σου για παράδειγμα και η εφαρμογή τους, είναι ένα από τα πιο αλάνθαστα κριτήρια.

 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL