fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτή η κακή συνήθεια είναι χειρότερη για την υγεία μας και από το κάπνισμα

Πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουν πως στο γυμναστήριο δεν πάμε μόνο για να είναι η εμφάνισή μας άψογη. Ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να περάσουμε τις πόρτες του γυμναστηρίου.
Σύμφωνα με παλαιότερες έρευνες, 10% των θανάτων σχετίζονται με την αδράνεια- ποσοστό που ξεπερνάει αυτό των θανάτων από το κάπνισμα.
Ερευνητές της ιατρικής σχολής του Harvard εξέδωσαν έρευνα, σύμφωνα με την οποία, το 2010, ο αριθμός των θανάτων από αιτίες όπως η διαβήτης τύπου 2, οι καρδιοπάθειες και κάποιες μορφές καρκίνου σχετίζονται με την έλλειψη αθλητικής δραστηριότητας. Οι θάνατοι από αυτά τα αίτια έφτασαν τα 5.3 εκατομμύρια, με αυτούς που οφείλονται στο κάπνισμα να μην ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια. Η αύξηση της αθλητικής δραστηριότητας κατά 10% παγκοσμίως θα μείωνε το ποσοστό των θανάτων κατά 553.000 ετησίως.
Υπάρχουν και άλλες επιπλέον έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αδράνεια μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα και, συνεπώς, όσο περισσότερο μπορούμε να κινούμαστε καθημερινά τόσο καλύτερα. Ακόμα κι αν, κάθε μέρα, κάνετε τουλάχιστον 30 λεπτά διάδρομο ή ελλειπτικό, καλό είναι να περπατάτε περισσότερο, αλλά και να κάνετε τακτικά διαλείμματα, στο γραφείο, ώστε να σηκώνεστε και να κινήστε, έστω και ελάχιστα.

 

 

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL