fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτές είναι οι 3 συνήθειες των γυναικών που δε γερνούν ποτέ!

Ποια γυναίκα θέλει να γεράσει; Καμία φυσικά. Τι κάνουν αυτές οι γυναίκες που τις βλέπουμε για χρόνια και παραμένουν πάντα νέες;

– Δεν ξεχνούν το αντηλιακό τους 
Ναι, είναι το πρώτο και πιο καθοριστικό πράγμα που κάνουν όλες οι γυναίκες που διατηρούν νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα τους, ανεξάρτητα από την ηλικία. Το 78% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως φορούν πάντοτε αντηλιακό, ενώ το 35% δήλωσε πως αποφεύγει την ηλιοθεραπεία.

– Διατηρούν πάντοτε ενυδατωμένη την επιδερμίδα τους
Είναι προφανές ότι καλά ενυδατωμένο δέρμα βοηθά στην επιβράδυνση των συνεπειών της γήρανσης της επιδερμίδας. Φροντίζουν να κρατούν την επιδερμίδα τους υγιή και ενυδατωμένη χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες και ακολουθώντας τα απλά βήματα που συμβάλλουν στην ομορφιά και τη νεανικότητα της επιδερμίδας τους.

– Έχουν θετική στάση ζωής
Αυτό το τελευταίο στοιχείο του τρόπου ζωής μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη της όλης έρευνας, καθώς οι παραπάνω σχέσεις μεταξύ της γήρανσης και της προστασίας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία ή της ενυδάτωσης μπορεί να θεωρηθούν λίγο δεδομένες- αναμενόμενες. Έτσι, περίπου το 30% τ6ων «αγέραστων γυναικών» που συμμετείχαν στην έρευνα σχολίασαν χαρακτηριστικά: «Έχω μια θετική στάση απέναντι τον εαυτό μου» και εμείς το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αμφισβητήσουμε!

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL