fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτά τα χτενίσματα θα σε πείσουν να κόψεις αφέλειες

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στα μαλλιά σου, ένα φρεσκάρισμα που δεν σημαίνει απαραίτητα σε αλλαγή χρώματος ή απώλεια μήκους. Ψάχνεις λοιπόν, να βρεις έναν εύκολο τρόπο για να κάνεις τα μαλλιά σου να μοιάζουν λίγο διαφορετικά και ο πιο εύκολος είναι να κόψεις αφέλειες.  Στο άκουσμα αυτής της λέξης ίσως σε πιάσει τρόμος και οι αμφιβολίες που προκύπτουν είναι πολλές. Πώς θα περάσει ο καιρός που είναι άκομψος κι αυτές πρέπει να μακρύνουν; Πώς θα καταφέρνεις να κάνεις το σωστό styling κάθε μέρα.

Δεν χρειάζεται πανικός. Αν το πάρεις απόφαση, υπάρχει λύση, αφού αφέλειες δεν είναι μόνο εκείνες οι πλούσιες τούφες που σκεπάζουν όλο σου το μέτωπο και φτάνουν ως τα φρύδια σου. Υπάρχουν εναλλακτικές και σαφώς μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου. Ο κάθε τύπος μαλλιών έχει τον τρόπο του να δεχθεί τις αφέλειες και φυσικά το στιλ που θες να πετύχεις δεν παίζει το ρόλο του.

Για παράδειγμα, αν έχεις φυσικά, ίσια μαλλιά, τότε μπορείς να κόψεις ίσιες αφέλειες, αν πάλι θες να μειώσεις τον όγκο τους, τότε κάνε ένα ελαφρύ φιλάρισμα στις αφέλειες που πέφτουν στο ύψος των φρυδιών. Από την άλλη ακόμα και σγουρά να είναι τα μαλλιά σου μπορείς να τους δώσεις μία κίνηση προς τα μπρός ή αν έχεις μικρό μέτωπο και θεωρείς ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τις κλασσικές αφέλειες υπάρχει και η chopped εκδοχή τους.

Αν ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες παραπάνω, τότε θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ και μάλλον θα κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στα Teta Beauty Salon.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL