fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτά τα στιλιστικά tricks, θα δείξουν τη μέση σου… λεπτότερη

Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να γνωρίζει να αναδεικνύει κάποια σημεία στο σώμα της.

Η μέση είναι ένα μέρος του σώματος που αν τονιστεί σωστά μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα του σώματός σου. Γι’αυτό και σου έχουμε συγκεντρώσει 5 σημαντικά τρικς που θα σε βοηθήσουν να τονίσεις τη μέση σου και να την κάνεις να φαίνεται πιο λεπτή.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε γυναίκας γιατί αγκαλιάζουν όμορφα κάθε σωματότυπο και τονίζουν τη μέση ιδανικά. Αν προτιμάς να φοράς περισσότερο φορέματα τότε θα πρέπει να αποκτήσεις (αν δεν έχεις ήδη) μερικά κρουαζέ φορέματα που δείχνουν τέλεια πάνω σε κάθε γυναίκα. Πίστεψέ μας αν δεν δοκιμάσεις ένα κρουαζέ φόρεμα δεν θα καταλάβεις πόσο «μαγικό» κόψιμο έχει αυτό το ρούχο και πόσο πολύ θα τονίσει τη μέση αλλά και το ντεκολτέ σου.


Οι ζώνες και τα φουλάρια είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για τη μέση! Δέσε μια ζώνη στο ύψος της μέσης σου πάνω από το πανωφόρι σου για να δείχνεις στιλάτη κάθε ώρα της ημέρας. Εναλλακτικά, για πιο casual ντύσιμο μπορείς να επιλέξεις ένα πουκάμισο που θα δέσεις στη μέση και θα «πετύχει» ανάλογο αποτέλεσμα.
Εκτός από τα ψηλόμεσα παντελόνια, οι pencil φούστες είναι εξίσου αποτελεσματικές και αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα μιας γυναίκας. Φόρεσε την μπλούζα ή το πουκάμισό σου μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σου για να τονίσεις ακόμα καλύτερα τη μέση σου.

Τέλος, διάλεξε φορέματα ή παντελόνια με ρίγες στο πλάι. Φρόντισε να είναι τα ρούχα σου σε ανοιχτές αποχρώσεις και οι ρίγες σε σκούρες για να δείξει η μέση σου πιο λεπτή και η σιλουέτα σου πιο αδύνατη!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL