fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτά είναι τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε φέτος στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μπορεί να μην σας έχει μείνει πολύς χρόνος ακόμα για να πάρετε δώρα αλλά μην ξεχνάτε πως δεν πειράζει αν τα αργήσετε λίγο φέτος αν έχετε κάνει μια καλή επιλογή. Τότε, αξίζει τον κόπο. Η πρόταση μου είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω για τρεις λόγους. 1ον είμαι σίγουρη πως θα τους αρέσει η επιλογή σας, 2ον μπορείτε να τα παραλάβετε οποιαδήποτε στιγμή από τα καταστήματα μας και 3ον μπορείτε να τα παραγγείλετε δίνοντας απευθείας το όνομα του προσώπου που θέλετε να παραλάβει το δώρο και εμείς το στέλνουμε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση μιας και τα έξοδα αποστολής είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ (για τις κρέμες).

Κάντε δικά σας λοιπόν ή χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα  τα απαραίτητα beauty προϊόντα με την υπογραφή της Τέτας Καμπουρέλη! Κρέμα σύσφιξης-κατά της κυτταρίτιδας, σκραμπ σώματος και κρέμα χεριών ποδιών για να είστε πάντα λαμπερές και ενυδατωμένες. Τις κρέμες μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Teta Beauty Salon, Εθνικής Αντιστάσεως 84 στο Χαλάνδρι , Σπύρου Μερκούρη 5 στο Παγκράτι,  καθώς και στο site www.teta.gr απ΄όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και το βιβλίο της «Όμορφη για πάντα».

*Μore info:
– Slimming Cream
Για αδυνάτισμα και σύσφιξη. Δημιουργήθηκε από την Τέτα Καμπουρέλη βασισμένη σε πολυετείς μελέτες. Εμπλουτισμένη με τα πιο δραστικά  φυσικά συστατικά, επιταχύνει την διάσπαση του λίπους στα λιποκύτταρα. Παράλληλα συσφίγγει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά την «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Κάνετε ελαφρύ μασάζ πέντε φορές την εβδομάδα στους γλουτούς και τους μηρούς και τρεις φορές την εβδομάδα στην κοιλιά και τα χέρια. Οι επαλείψεις να γίνονται με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Για καλύτερα αποτελέσματα να την χρησιμοποιείτε μετά το peeling σώματος της Teta’s Lab.

– Σκραμπ σώματος
Με φυσικούς κόκκους ελιάς και σταφυλιού. Η κρέμα απολέπισης Teta’s Lab αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα. Έχει ισορροπημένο PH και ανατομικά σχεδιασμένους κόκκους που ανανεώνουν την επιδερμίδα χωρίς να την τραυματίζουν. Το άρωμά της είναι υπέροχο φυσικό. Η νέας τεχνολογίας σύνθεσή της περιέχει προβιταμίνη Β5 και εκχύλισμα χαμομηλιού για να καταπραΰνει άμεσα τυχόν ερεθισμούς από τους κόκκους ελιάς και σταφυλιού. Για τέλεια αποτελέσματα την βάζετε μια φορά την εβδομάδα. Συνδυάζεται με την κρέμα χεριών και ποδιών Teta’s Lab.

– Κρέμα χεριών-ποδιών
Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Ιδανική σύνθεση για γρήγορη απορρόφηση, πλούσια σε ενυδατικά έλαια από αμύγδαλο και ηλίανθο και βούτυρο καριτέ. Η καθημερινή της χρήση ενυδατώνει και διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και νεανική. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα Teta’s Lab αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την φροντίδα της επιδερμίδας.

 
Μην ξεχνάτε φυσικά και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν τα Teta Beauty Salon. Δείτε αναλυτικά εδώ

 

Twitter: Teta Kampoureli: (https://twitter.com/tetakampoureli)
Instagram: teta_kampoureli (https://www.instagram.com/teta_kampoureli/)

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL