fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτά είναι τα βότανα που μεγαλώνουν το στήθος με φυσικό τρόπο

Χθες σας έγραψα φυσικούς τρόπους για να μεγαλώσετε το στήθος σας. Δείτε εδώ όσες δεν το διαβάσατε. Σήμερα επανέρχομαι με νέο θέμα όπως σας υποσχέθηκα και σας γράφω για τα βότανα που μεγαλώνουν το στήθος με φυσικό τρόπο.

  • Σπόροι από Κύμινο

Το κύμινο είναι βότανο που βοηθάει στην αύξηση του στήθους. Πολλές επιστημονικές μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι αυτοί οι σπόροι αυξάνουν τα κύτταρα του μαστού. Απλά προσθέστε λίγους σπόρους στο φαγητό σας.

•             Άχυρο

Το άχυρο είναι ένα ακόμα φυτικό συστατικό που ενισχύει τη μάζα του στήθους. Περιέχει μεγάλο ποσοστό διοσγενίνης (Diosgenin), ενός φυτοοιστρογόνου, που μπορεί να μετατραπεί χημικώς σε μια ορμόνη που ονομάζεται προγεστερόνη. Μπορείτε να βρείτε το φυτό αυτό σε ταμπλέτες ή σε υγρή μορφή και να το απλώσετε στο στήθος σας μαζί με λίγο ελαιόλαδο κάνοντας απαλές μαλάξεις.

•             Wild Yam

Το βότανο Wild yam είναι γνωστό για τις ιαματικές του ιδιότητες, καθώς και για τις ιδιότητες που έχει να μεγαλώνει το στήθος! Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με φυτικά προιόντα και υπάρχει σε μορφή ταμπλέτας ή λαδιού το οποίο απλώνετε στο στήθος κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

•             Serenoa Repens

Άλλο ένα εξαιρετικό συστατικό που βοηθάει στην αύξηση του στήθους. Το Serenοa Repens είναι συστατικό που προέρχεται από το φυτο Serenoa, ενός κοντού φοίνικα που ευδοκιμεί κυρίως στην Αμερική. Μπορείτε να το βρείτε σε ειδικά καταστήματα, σαν συμπλήρωμα διατροφής.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL