fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Έξυπνα tips για να μη μυρίζουν τα αθλητικά παπούτσια του παιδιού σας

Δεν υπάρχει χειρότερο από την οσμή των αθλητικών παπουτσιών των παιδιών! Παρακάτω θα σας δώσω μερικά tips για να νικήσετε τη δυσοσμία μια για πάντα!
1. Πλύνετε τα προσεκτικά
Αν τα παπούτσια πλένονται στο πλυντήριο, αφαιρέστε τα κορδόνια και τοποθετήστε τα σε μια μαξιλαροθήκη για να πλυθούν. Αφήστε τα να στεγνώσουν σε δροσερό και ξηρό μέρος ή βγάλτε τα έξω. Εκείνα που δεν πλένονται στο πλυντήριο, καθαρίστε τα με ένα πανi βουτηγμένο σε ζεστό νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι για τις μυρωδιές, αφαιρέστε τα υπολείμματα του σαπουνιού με ένα καθαρό υγρό πανί και αφήστε τα στην άκρη να στεγνώσουν.
2. Βάλτε μέσα εφημερίδες
Γεμίστε με τσαλακωμένες εφημερίδες το εσωτερικό των παπουτσιών, για να απορροφηθούν οι οσμές και η υγρασία. Μην τα φορέσετε μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
3. Χρησιμοποιήστε σόδα μαγειρικής
Βάλτε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια σας και αφήστε τα για μια μέρα στην άκρη. Η σόδα θα απορροφήσει τις οσμές. Την επόμενη μέρα αδειάστε τη σόδα και πετάξτε την στα σκουπίδια. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία.
4. Γεμίστε τα με φλούδες πορτοκαλιού
Τοποθετήστε μερικές φλούδες πορτοκαλιού μέσα στα παπούτσια και αφήστε τις για μια νύχτα. Αυτό θα διώξει τις οσμές και θα δημιουργήσει νέες και φρέσκες μυρωδιές.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL