fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Άνοιξη 2019: Πέντε αποχρώσεις μαλλιών για… τολμηρές

Mαζί με την άνοιξη έρχεται πάντα και η ανανέωση!

Ποια είναι όμως τα 5 πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν για τα μαλλιά που αξίζει να δοκιμάσεις;

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είσαι και λίγο… τολμηρή!

Σταχτί

Είναι ένα χρώμα που επιμένει να είναι στη μόδα και όχι άδικα. Είναι ιδανικό για όλες εσάς που έχετε αρκετές λευκές τρίχες και βαριέστε απίστευτα πολύ να βάφετε τη ρίζα σας κάθε 15 μέρες. Ένα ωραίο τρικ είναι να κάνετε μερικές ανταύγειες πάνω στο γκρι χρώμα είτε σε ξανθό είτε σε καστανό για να δώσετε μια διαφορετική μοντέρνα πινελιά στο look σας.

Smoky pink

Είναι ένα ακόμα hot χρώμα για όλες εσάς που θέλετε να υποδεχτείτε την άνοιξη με χρώμα! Δεν είναι τόσο έντονο όσο το ροζ που κυριαρχούσε τις προηγούμενες σεζόν και είναι μια ωραία παραλλαγή του.

Χάλκινο 

«Διανύει» μια απίστευτη χρονιά καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν για τα μαλλιά τους! Ταιριάζει κυρίως σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ αν έχετε σκούρο δέρμα ή αν μαυρίζετε εύκολα καλύτερα να επιλέξετε κάποια άλλη απόχρωση.

Πολύχρωμες ανταύγειες σε καστανή βάση

Είναι άλλο ένα trend που θα δούμε να κυριαρχεί την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Το μπλε και το μοβ είναι 2 από τα πιο δημοφιλή χρώματα για να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση.

Golden Suede

Όπως το αποκαλούν οι top hair stylists, είναι μια παραλλαγή του ξανθού που μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι πιο γλυκό, πιο ωραίο, πιο αριστοκρατικό.

Και αν όλα τα παραπάνω τα έχεις δοκιμάσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, να ξέρεις πως οι περούκες είναι τάση και μάλιστα στις πιο τρελές, neon, ζωντανές αποχρώσεις.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL