fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Άνοιξη-καλοκαίρι 2018: Όλες οι hot τάσεις στα νύχια!

Οι επερχόμενες τάσεις στα νύχια 2018 για την καλοκαιρινή σεζόν επιτάσσουν απλότητα και κομψότητα. Τα πιο έντονα χρώματα θα χρησιμεύσουν μόνο για τη δημιουργία πιο επιβλητικών σχεδίων και οι πιο διακριτικοί τόνοι όπως το παστέλ ή το nude, λειτουργούν στα νύχια ως καμβάς.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν θα επικρατήσουν:

Γυαλιστερό διαφανές

Αυτή η τάση των νυχιών θα είναι η αντίστοιχη του φυσικού προσώπου στο μακιγιάζ. Το διαφανές βερνίκι με το εξαιρετικά φωτεινό φινίρισμα χαρίζει ένα διακριτικό και πρακτικά ανυπέρβλητο μανικιούρ, καθώς δίνει μια εντυπωσιακή και διαφορετική λάμψη στα νύχια.

 

Nude και παστέλ αποχρώσεις

Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα νυχιών 2018, θα είναι οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις σε καφέ, ροζ ή λευκούς τόνους. Αυτή θα είναι η σεζόν της απλότητας των μανικιούρ, στοιχηματίζοντας σε ένα πιο φυσικό στυλ που υπογραμμίζει φυσικά την ομορφιά των χεριών.

Μεταλλικά πολύχρωμα

Τα μεταλλικά βερνίκια θα είναι και αυτά μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια 2018 όπως προβλέπεται. Τα μεταλλικά μανό θα διατίθενται στο εμπόριο σε μεγάλη ποικιλία και θα εφαρμόζονται σε όλα τα νύχια ή πιο διακριτικά – σε ένα νύχι για πιο φυσική εμφάνιση.

Ένα χρώμα ανά νύχι

Θα δούμε και φέτος τη μόδα των διαφορετικών χρωμάτων σε όλα τα νύχια του χεριού. Οι παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν την αίσθηση μίας παλέτας των χρωμάτων στο μανικιούρ, σε μεταλλικές ή μη υφές.

Αντίθεση ομοιόμορφων μεταλλικών χρωμάτων

Τα μεταλλικά νύχια είναι εντυπωσιακά, ώστε να μην απαιτούν πολύπλοκα σχέδια για να τονίσουν το μανικιούρ. Την νέα σεζόν θα δούμε αυτήν την τάση με γεωμετρικά σχέδια και με ευθείες γραμμές. Ωστόσο οι αποχρώσεις πρέπει να ανήκουν στην ίδια γκάμα χρωμάτων, ώστε να δημιουργήσουν ένα πιο ομαλό αποτέλεσμα.

Νύχια με λογότυπα

Σε προηγούμενες χρονιές έχουμε δει σχέδια όπως το λογότυπο της Chanel, να γίνονται πολύ δημοφιλή στη διακόσμηση νυχιών. Το 2018 άνοιξη καλοκαίρι, η τάση αυτή θα επιστρέψει αλλά με διαφορετικές λεπτομέρειες. Τώρα το όνομα της μάρκας πρέπει να είναι γραμμένο πλήρως ή να αναγνωρίζεται εύκολα μέσω του λογότυπου ή των χρωμάτων του Brand, πάντα ζωγραφισμένα σε μία τέλεια βάση.

 Σημεία φωτεινότητας

Μια απλή στρατηγική αλλά με αποτελέσματα 3D, είναι αυτή η τάση που δημιούργησαν κάποιοι από τους σπουδαιότερους nail designers για να δώσουν λαμπερή όψη στο μανικιούρ για το 2018. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμοστεί σε ένα – δύο σημεία του νυχιού λευκό ή μεταλλικό χρώμα ή κάποιο άλλο χρώμα, που να δημιουργεί την ψευδαίσθηση φωτεινότητας που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Border nails

Στα μονόχρωμα μανικιούρ, αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι ένα σκούρο περίγραμμα ή αλλιώς μία κορνίζα γύρω από τα όρια του νυχιού. Το περίγραμμα μπορεί να γίνει μαύρο ή σε χρώμα που συγκρούεται με εκείνο της βάσης. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να φορεθεί και σε γυμνά νύχια.
Σημειώστε ότι αυτό το design μεταφέρεται ως επί το πλείστον σε κοντά νύχια με τετράγωνο σχήμα.

Half moon

Σε αυτό το μανικιούρ τα νύχια θα βαφτούν σε όλη την επιφάνεια, εκτός από το μισοφέγγαρο του νυχιού που πρέπει να μείνει γυμνό. Το βερνίκι μπορεί να είναι χρωματιστό ή σε nude αποχρώσεις αλλά γενικά θα πρέπει να παραμείνει λιτό χωρίς σχέδια.

Χρυσό και ασήμι

Οι μεταλλικοί χρυσοί και ασημένιοι τόνοι στα βερνίκια θα φέρουν ένα πιο επιβλητικό στυλ από τα nude-φυσικά μανικιούρ. Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως σε μανικιούρ για εκδηλώσεις, βραδινές εξόδους ή σε επίσημες περιστάσεις, καθώς χαρίζουν μια εκλεπτυσμένη κομψότητα στα νύχια.

Κόκκινα νύχια

Το κόκκινο χρώμα είναι και αυτό μία από τις βασικές τάσεις στα νύχια 2018 και θα το συναντήσουμε ως συμπληρωματικό του λευκού ή στη δημιουργία σχεδίων σε γυμνά νύχια. Ωστόσο θα το συναντήσουμε και ατόφιο χωρίς στολίδια, να εφαρμόζεται στα μακριά και oval νύχια.

Μονή μαύρη λωρίδα

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα όλες οι τάσεις βασίζονται στην απλότητα και αυτό το αποδεικνύει και η μονή μαύρη λωρίδα στο μανικιούρ. Το χρώμα της βάσης μπορεί να είναι σε παστέλ ροζ ή διαφανείς αποχρώσεις, αλλά αυτό που θα δώσει την τελική πινελιά θα είναι η μαύρη γραμμή κάθετα ή οριζόντια και σχεδιασμένη μόνο σε ένα από τα νύχια ή να εναλλάσσεται.

Ombre με μαύρο

Ο Tom Ford είναι ο αυτός που λάνσαρε αυτό το nail trend του καλοκαιριού. Παρά το γεγονός ότι το ombre στυλ δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτή τη σεζόν θα αναβαθμιστεί κυρίως από μεταλλικά στοιχεία στις άκρες των νυχιών με πινελιές glitter. Η χρήση ενός γυαλιστερού φινιρίσματος δίνει σε αυτό το μανικιούρ κομψότητα, αποφεύγοντας συγχρόνως την σκοτεινή επίδραση του μαύρου χρώματος.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL