fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Φριζάρουν τα μαλλιά σας; Αντιμετωπίστε το με 5 απλά βήματα!

Φριζάρουν τα μαλλιά σας και δεν σας αρέσει καθόλου… Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θωρακίσουμε την τρίχα, να τη γεμίσουμε θρέψη και προϊόντα που καταπολεμούν το φριζάρισμα κι έτσι να αποκτήσουμε λεία και απαλά μαλλιά ακόμα κι όταν έξω οι συνθήκες είναι αντίξοες, όπως συμβαίνει σήμερα.

1. Ξεκινήστε στο μπάνιο
Ξεκινήστε προσφέροντας στα μαλλιά σας πλούσια θρέψη και ενυδάτωση ώστε να τη θωρακίσετε ενάντια στην υγρασία. Όσο πιο ενυδατωμένα είναι τα μαλλιά σας, τόσο λιγότερο φριζάρουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα ξηρά μαλλιά είναι πιο επιρρεπή στο φριζάρισμα ενώ τα λιπαρά όχι και τόσο.

2. Περιορίστε τη φθορά
Διαλέξτε τα εργαλεία σας προσεκτικά και μην χτενίζετε με βία τα μαλλιά σας. Όσο περισσότερο τα φθείρετε στις άκρες, τόσο περισσότερο εκείνα θα φριζάρουν. Α, και αφήστε κάτω αυτή τη βούρτσα που είχατε σαν κοριτσάκια και επενδύστε σε μια με φυσική τρίχα.

3. Μην ξεχνάτε τα προϊόντα anti frizz
Αν πρόκειται να στεγνώσετε τα μαλλιά σας μεσας σεουάρ τότε δεν πρέπει να παραλείπετε να εφαρμόζετε προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα όσο ακόμα είναι νωπά. Ομοίως, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία περάστε και ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Όχι δεν θα τα βαρύνουν και ναι, θα δείτε τεράστια διαφορά.

4. Αγαπήστε τα λάδια μαλλιών
Ακόμα και αν έχετε λιπαρά ή λεπτά μαλλιά και τα λάδια μαλλιών σας τρομάζουν δεν υπάρχει λόγος να μην τα δοκιμάσετε. Πιστέψτε μας, οι νέες φόρμουλες  θρέφουν σε βάθος εξαλείφοντας το φριζάρισμα και χαρίζουν τέλεια λάμψη στα μαλλιά.

5. Γρήγορες λύσεις
Ο κρύος αέρας και το κρύο νερό κλείνουν τα λέπια της τρίχας κι έτσι αυτή φριζάρει λιγότερο. Ομοίως, οι μάσκες για βαμμένα μαλλιά κάνουν το ίδιο στην προσπάθεια τους να «κλειδώσουν» το χρώμα. Συνεπώς για maximum anti-frizz αποτέλεσμα βάλτε μάσκα για βαμμένα μαλλιά (ακόμα κι αν δεν έχετε βάψει τα δικά σας), ξεβγάλτε με κρύο νερό, τελειώστε με κρύο αέρα το στέγνωμα και σταματήστε να πιάνετε τα μαλλιά σας. Τα χέρια σας μεταφέρουν στατικό ηλεκτρισμό ξέρετε.

Διαβάστε επίσης:

Θεραπεία για σκασμένες φτέρνες – Πώς να απαλλαγείτε από σκληρές και σκασμένες φτέρνες άμεσα

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL