fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τα θετικά και τα αρνητικά της θεραπείας των μαλλιών με κερατίνη

Μια πολύ δημοφιλής θεραπεία έχει γίνει το ίσιωμα των μαλλιών με κερατίνη τελευταία.
Υπάρχει τεράστια ποικιλία από χημικές επεξεργασίες με βάση την κερατίνη που προσφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία με κερατίνη περιλαμβάνει: Σωματίδια κερατίνης και άλλες χημικές ουσίες όπως την φορμαλδεΰδη που βοηθά να κρατηθούν τα μόρια της τρίχας μαζί,με αποτέλεσμα να ισιώνουν τα μαλλιά σας και να διατηρούνται ίσια. Εξαλείφει το φριζάρισμα, προσθέτει λάμψη και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Αυτή η διαδικασία ακολουθείται από μια τεχνική θερμότητας με ένα σίδερο ισιώματος που φτάνει έως στους 230 βαθμούς. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 90’ (ανάλογα και με το μήκος των μαλλιών) Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι το ίσιωμα και η απαλότητα δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 2 – 2 1/2 μήνες) εκτός και αν κάνετε χρήση ειδικών προϊόντων με κερατίνη μετά την θεραπεία για συντήρηση. Πρέπει ωστόσο να αναζητήσετε προϊόντα με όσο λιγότερο ποσοστό φορμαλδεΰδης γίνεται, και εγκεκριμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Υπάρχουν και προϊόντα βιολογικά χωρίς χημικά και φορμαλδεύδη.

Προσοχή: πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να υπάρχουν και παρενέργειες μετά τη θεραπεία καθώς ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων είναι αλλεργικοί όχι μόνο στην φορμαλδεΰδη  αλλά και στην κερατίνη.

 

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τη σειρά Teta’s Lab  εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL