fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Σπιτική μάσκα σύσφιξης προσώπου με γιαούρτι

Μια από τις πιο απλές και εύκολες μάσκες προσώπου για σύσφιξη και λάμψη που δρα ενάντια στις ρυτίδες και δημιουργείται με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, είναι και αυτή του γιαουρτιού με το λεμόνι. Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου που λειτουργεί ως φυσικό λίφτινγκ και κάνει την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή, μειώνοντας τις κηλίδες και τα σημάδια της ακμής.

Τόσο το λεμόνι, όσο και το γιαούρτι έχουν λευκαντικές ιδιότητες που βοηθούν στην αφαίρεση των κηλίδων και των δυσχρωμιών από το δέρμα. Επίσης, η βιταμίνη C που βρίσκεται σε μεγάλη περιεκτικότητα στο λεμόνι προσφέρει ασπίδα προστασίας ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αντιμετωπίζοντας την φωτογήρανση. Τέλος, το γιαούρτι κάνει το δέρμα πιο φωτεινό, βελτιώνοντας την συνολική του όψη.

Θα χρειαστείτε:
– 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
– 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι

Τρόπος παρασκευής: Απλά αναμείξτε τα δυο υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τρόπος εφαρμογής: Σε καθαρό πρόσωπο που έχει πλυθεί με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας και έχει σκουπιστεί ταμποναριστά με καθαρή πετσέτα, εφαρμόστε το μείγμα. Αφήστε το να σταθεί και να δράσει για 20-30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL