fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Μικρές ατέλειες σου που λατρεύει!

Υπάρχουν κάποια στοιχεία πάνω μας που τα «μισούμε». Θα θέλαμε να μην τα έχουμε ή τουλάχιστον να τα αλλάξουμε. Ξέρετε όμως πως κάποια από αυτά που εσείς σιχαίνεστε πάνω σας, ο καλός σας μπορεί να τα βρίσκει εξαιρετικά και να τα λατρεύει;

Για παράδειγμα:

  • Μικρό στήθος: Όχι φίλες μου δεν τους χαλάει καθόλου το μεγάλο στήθος, αλλά όσο να πεις το μικρό στήθος είναι χαριτωμένο, πάντα στη θέση του, δεν έχει ραγάδα ούτε για δείγμα και δεν ενοχλεί ποτέ! Οι άντρες επίσης ξέρουν από πρώτο χέρι ότι η ενοχλητική πτώση δεν θα επέλθει ποτέ, όπως επίσης και το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές οι γυναίκες που δεν τα διαθέτουν και πολύ πλούσια, δεν φοράνε σουτιέν, κάτι που φυσικά λατρεύουν! Επιπλέον κορίτσια, σταματήστε να παραπονιέστε γιατί απλά μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε κι αν σας αρέσει χωρίς να ανησυχείτε! Δεν είναι ανάγκη να τρέχετε στους πλαστικούς.
  • Πεταχτή κοιλίτσα: Δεν λέω να ξεκινήσετε τις μπύρες και να αποκτήσετε μπυροκοίλι στα καλά καθούμενα, αλλά καλώς ή κακώς και όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ο άντρας εκτιμά ένα γραμμωμένο γυναικείο πόδι και έναν στητό πισινό, αλλά με τους κοιλιακούς έχει θέμα. Δεν του πολυαρέσουν! Προτιμά να δει λίγη κοιλίτσα παρά ένα 6pack!
  • Το κενό στα μπροστινά δόντια:   Αν διαθέτετε κενό στα δόντια, και θέλετε να βάλετε θήκες μην το κάνετε!  Εκτός του ότι στο κενό αυτό έχουν στηριχθεί ολόκληρες καριέρες, όπως για παράδειγμα της Madonna,   οι άντρες για κάποιο λόγο το βρίσκουν υπερβολικά σέξι και αισθησιακό.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL