fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Λιπαρά μαλλιά: 3 λάθη που κάνεις και λαδώνουν γρήγορα!

Καθημερινά μας επισκέπτεστε και μας λέτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα μαλλιά σας. Ένα από τα βασικότερα είναι ότι μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά. Έχετε εντοπίσει ποτέ τυχόν λάθη που  μπορεί να κάνετε και να το προκαλείτε αυτό μόνες σας; Αν όχι, δείτε ποια είναι αυτά:

Η εφαρμογή κοντίσιονερ στη ρίζα

Το ότι έχετε λιπαρά μαλλιά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κοντίσιονερ. Προσπαθήστε να απλώνετε το κοντίσιονερ ή τη μάσκα μόνο στα ¾ της τρίχας, δηλαδή μόνο στις άκρες και όχι στη ρίζα.

Αγγίζετε συνέχεια τα μαλλιά σας

Πολλές από εμάς, έχουμε τη συνήθεια να πειράζουμε με τα χέρια τα μαλλιά μας κάθε φορά που νιώθουμε περίεργα. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι ότι όσο πιο πολύ τα αγγίζουμε, τόσο περισσότερο ενεργοποιούμε την παραγωγή ελαίων από την επιδερμίδα. Οπότε αν το κάνετε κι εσείς αυτό, καιρός να το κόψετε.

Καθημερινό λούσιμο.

Είστε από αυτές που πιστεύουν πως με το να λούζεστε κάθε μέρα θα σταματήσετε το πρόβλημα.  Αυτό είναι ένας τεράστιος μύθος, καθώς σε κάθε λούσιμο, η επιδερμίδα της κεφαλής παράγει έλαια για να αναπληρώσει εκείνα που χάθηκαν στο πλύσιμο. Οπότε, αν λούζεστε κάθε μέρα,  το δέρμα θα αυξήσει περισσότερο την παραγωγή των φυσικών ελαίων και θα χειροτερέψετε την κατάσταση.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL