fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Έχεις ξηρό δέρμα; Αυτό είναι το μυστικό που πρέπει να κάνεις το πρωί στο μπάνιο σου

Η επιδερμίδα του προσώπου σου είναι συχνά τραχιά και ξεφλουδισμένη; Με την κατάλληλη περιποίηση, μπορείς να αποκαταστήσεις τα επίπεδα υγρασίας και να ενισχύσεις τον προστατευτικό φραγμό της.

Για την αποκατάσταση της ισορροπίας της υγρασίας και την ενεργοποίηση της προστατευτικής της λειτουργίας, η ξηρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Η απολέπιση σίγουρα βοηθάει όπως και η βαθιά ενυδάτωση. Ωστόσο, και οι δύο διαδικασίες πρέπει να γίνονται με μέτρο. Γιατί εάν κάνεις υπερβολές, μπορεί να χειροτερεύσεις την κατάσταση στο πρόσωπό σου.

Υπάρχει όμως ένα μυστικό, εάν θες να ξεφορτωθείς την ξηρότητα μια για πάντα. Και είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις το πρωί στο μπάνιο και δε θα σου πάρει πάνω από 3 λεπτά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγο σελοτέιπ και το ενυδατικό σου και υγρό foundation.

Αφού λοιπόν πλύνεις καλά το πρόσωπό σου και εφαρμόσεις την ενυδατική σου, κόψε ένα κομματάκι σελοτέιπ και πίεσέ το στα σημεία που, όπου παρατηρείται έντονη ξηρότητα. Πίεσε λίγο με το χέρι σου και στη συνέχεια τράβηξε το σελοτέιπ σιγά-σιγά. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα που είναι έτοιμα να αποχωρήσουν. Τέλος, μετά από αυτή τη διαδικασία, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό foundation αντί για πούδρα, καθώς έτσι δε θα αφυδατωθεί και άλλο η επιδερμίδα σου.

 

Διάβασε περισσότερες συμβουλές ΕΔΩ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL