fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Κρύο, χιόνι και…. προστασία

Μπορεί να σας αρέσουν τα χιόνια, να σας έδειξα χθες τι πρέπει να φορέσετε για να είστε στιλάτες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αμελήσετε την επιδερμίδα σας. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην έχετε πρόβλημα:

Φορέστε αντηλιακή κρέμα. Σας το γράφω από το καλοκαίρι πως αντιηλιακή κρέμα φοράμε ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!Πρέπει να γνωρίζετε ότι στα μεγαλύτερα υψόμετρα η ατμόσφαιρα απορροφά λιγότερο την ηλιακή ακτινοβολία, κι ότι η αντανάκλαση του ήλιου ανέρχεται στο 85%! Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι η ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι μεγάλη και τις συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα! Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε πάντοτε μαζί σας αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας, την οποία πρέπει να εφαρμόζετε 30 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο και να την ανανεώνετε κάθε 2 ώρες.
Ενυδατώστε τα χείλη σας. Το κρύο και το χιόνι δεν επηρεάζουν μόνο το δέρμα αλλά και τα χείλη, τα οποία εμφανίζουν ξηρότητα και σκασίματα. Στο εμπόριο μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά προιόντα που μαλακώνουν και επουλώνουν τα χείλη σας, επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση.

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας. Το υπερβολικό κρύο αφυδατώνει το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε τράβηγμα. Φροντίστε να το ενυδατώνετε σε καθημερινή βάση με μια υδατική κρέμα επιλεγμένη ανάλογα με τον τύπο του. Εάν θέλετε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση του δέρματός σας μετά από την έκθέση του στο ψύχος ή/ και στο χιόνι, μπορείτε να εφαρμόσετε 1-2 φορές μέσα στη εβδομάδα μία ενυδατική μάσκα προσώπου.

Ενυδατώστε τα χέρια σας. Όπως το δέρμα και τα χείλη, έτσι και τα χέρια σας χρειάζονται ανάλογη περιποίηση, μια και είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος. Προστατέψτε τα φορώντας γάντια και χρησιμοποιήστε κρέμες χεριών οι οποίες είναι εμπλουτισμένες σε ενυδατικές και επουλωτικές ουσίες.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL