fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Καλοκαίρι, θάλασσα, άμμος και βελουδινες φτέρνες!

Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Οι σκασμένες φτέρνες σας δεν σας επιτρέπουν να φορέσετε τα καλά σας πέδιλα, να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα όπως όλοι, να χαλαρώσετε ξυπόλυτες με την παρέα στο σπίτι.
Υπάρχει μια λύση που είναι εύκολη, θαυματουργή, ανέξοδη και πάνω απ΄όλα διασκεδαστική.

Όταν πηγαίνετε στην παραλία, μην χάνετε την ευκαιρία να τρίβετε τα ποδαράκια σας στην άμμο! Δεν υπάρχει καλύτερο πίλινγκ. Να το κάνετε κάθε φορά και θα δείτε πόσο οι φτέρνες σας θα μαλακώσουν! Για καλύτερο αποτέλεσμα, ανακατέψτε λίγο από το αντηλιακό σας με την άμμο και κάντε έτσι πίλινγκ. Παίξτε δεξιά, αριστερά και τρίψτε όσα σημεία έχουν σκληρύνσεις.

Προσοχή! Όχι για πολύ ώρα.

Αφού κάνετε αυτό όταν γυρίσετε στο σπίτι σας, μπορείτε να κάνετε ένα ποδόλουτρο με ζεστό νερό και ελαιόλαδο καλής ποιότητας.
Βάλτε τα πόδια σας σε ζεστό νερό που έχετε ρίξει λίγο ελαιόλαδο και αφήστε τα για 10 λεπτά. Στην πορεία τρίψτε τις φτέρνες και τα σκληρά μέρη με μία ελαφρόπετρα. Ξεπλύνετέ τα και σκουπίστε τα καλά. Τρίψτε με λίγο ελαιόλαδο όλη την επιφάνεια του ποδιού και φορέστε ένα ζευγάρι παλιές κάλτσες. Μείνετε έτσι για 2 ώρες περίπου ή καλύτερα για όλο το βράδυ. Το πρωί ξεπλύνετέ τα με ζεστό νερό.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL